[]

2020 model manuel clioyu satıp 2012 audi a3 otomatik alınır mı?

Clio+200 bin tl. Audi temiz gözüküyor. Çok kararsız kaldım. Siz olsaydınız audi alır mıydınız? Clio+200 bin olacak şekilde başka araçlara da açığım (800-850 bin lira civarı oluyor)




 
ben ne gerek varcıyım, clio temiz daha genç, sırf audi ye biniyorum hissi için bu zahmete girmem


  • freebird5406_2  (14.08.23 23:42:24) 
Alınır alınmasına da bir kere Clio her halükârda daha avantajlı. Ustası bol, yedek parçası bol, bakımları daha ucuz, çoğunlukla sorunsuz. Mevcut ekonomide bunlar öncelikler olmalı. E bir de daha genç, 3 yaşında araç, kesinlikle güle oynaya aracımla devam ederdim.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (14.08.23 23:49:48) 
Alınır. Eğer audi temizse ve bakim geçmişi audi servisindeyde. Kişinin audiye harcayacak tamir parası için kenarda kafasina takmayacagi para varsa.

Kisi eger sorunsuz olsun, basım ağrımasın diyorsa başına dert ariyordur bunla.

Misal benim müdürde 2007 audi a3 1.9 tdi var mutlu. Ama onun kendi arabasi yani ikinci el değil. 11 yıllık arabayi kimin nasıl kullandigini bilmeden almak her zaman riskli.
  • logisticsmanager  (14.08.23 23:56:12) 
Ben 2012 Audi A3 almazdim. Manuel Clio'yu %100 satardim. Otomatik hybrid Toyota Corolla alirdim.


  • thetruenorthstrongandfree  (15.08.23 03:04:21) 
eski audici olarak audiden uzak dururdum. özellikle a3ten. hele dsg ise koşarak uzaklaşırdım.
bitmiyor arkadaş, tam bir sıkıntısını hallettim diyorsun, çok alakasız yerden hiç duymadığın görmediğin bir arıza daha çıkıyor.

  • artci sarsinti  (15.08.23 08:55:17) 
6 ay sonra 12 yaşında olacak ithal, parçası ucuz olmayan bir araç almak istiyor musunuz?


  • nuisance  (15.08.23 10:45:05) 
bu kişisel bir karar. senin için az yakması ve bakımının görece daha ucuz olması önemliyken benim için kalite ve sürüş deneyimi daha önemlidir.
audi ve reno sürüş, kalite ve konfor açısından kıyaslanamaz. tek kıyaslanabilir yanı parçasının ve bakımının ucuz olmasıdır. zaten audi alacaksanız bunu bilerek alırsınız. clio manuel sanırım en boş olan modeldir. eminim 11 yaşındaki audi 3 yaşındaki clio'dan daha donanımlıdır ve sürüşü daha konforludur. araç temiz ve servis bakımlıysa ve paranda varsa, audiye binmek istiyorsan alınır neden alınmasın. bu kişisel bir karar.

  • ezkaza  (15.08.23 14:00:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.