[]

Bir iş yerinde huzur, nitelikli işgücü ve profesyonellik

Bütün bunların azami seviyede olduğunu gösteren detaylar sizce nelerdir? "Şunu gördüğüm yerde kesinlikle çalışmaya başlarım" ya da "Şu varsa ne kadar para verirlerse versinler asla çalışmam" dediğiniz neler var?

Ben mesela iş görüşmesine çağrıldığımda zamanında orada olmama rağmen yarım saat bekletiliyorsam ve karşılığında doğru düzgün bir özür bile dilenmiyorsa o görüşmeyi olumsuz geçmiş sayıyorum ya da maaş, hakedisler, sigorta konularında yuvarlak "Zaman icinde birbirimizi tanıdıkça çözülecek şeyler bunlar" tarzı bir tavır görürsem uzun vadede başıma neler gelebileceğini tahmin ediyorum.

Sizlerden de bu konuda tüyo almak isterim.

Teşekkür ederim.

 
Bir yerdeki sorunların niteliği ne kadar gelişmiş olunduğunun da bir göstergesidir.

Buradan başlayabilirsin.
  • diyecevaplandı  (14.08.23 15:57:22) 
Sadece şunu söyleyeyim. Yemekler iyiyse iyi bir yerdir. Çünkü patronların geneli yemek masrafını kısar. Benim staj yaptığım bir şirkette restoran seviyesinde kırmızı et çıkıyordu. Bu şirket borsada yer alan bir şirket.


  • dissendium  (14.08.23 16:14:56) 
Bir parametre olarak: Linkedin'den bakın, çalışanlar ortalama ne kadar süre çalışıyorlar gösteriyor. Uzun yıllardır orda olan kaç kişi var ona da bakın.


  • wct3 org  (14.08.23 17:11:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.