[]

vantilatör / taşınabilir klima tavsiyesi

home office çalıştığım için odamda pişiyorum. direkt gidip en ucuzunu almak istemiyorum en pahalısını almak da gereksiz olur muhtemelen. bir klasik vantilatörler var, bir kule vantilatörler var, bir taşınabilir klimalar var, bir de ufak masa vantilatörleri var. sizce hangisini almak gerekir? ben karar veremedim. ona karar verince o kategoride hangi marka model daha f/p ürünü olur onu da bilmiyorum. mesela xiaomi'nin 2klık vantilatörü var gereği var mı o kadar para vermenin? en ucuzunu seçsem de hiç memnun etmez veya kısa sürede elimde kalır gibi geliyor ona da girmek istemiyorum. bu konularda fikri olan yazabilirse sevinirim.




 
taşınabilir klimalar sanıldığı kadar pratik değil. su tahliyesi için dışarıya boru çıkışı sağlaman gerekiyor. hava soğutucular var klima benzeri makineler, buzla falan çalışıyorlar. ama onların makul olanını ben de bulamadım fiyat/performans olarak. bence klima en temizi ve güzeli. evde 2 tane klima var ama çalışma odamda yok, klima gerçekten yaşam kalitesini yükselten bir şey. oda değiştirince anlıyorum. :D kıy paraya al hocam.


  • motosiklet burclu adam  (14.08.23 15:18:12) 
ankara'da yaşıyorum o yüzden 1 aylık bunaltıcı sıcak için klima bence gereksiz veya fazla lüks diyeyim. o yüzden vantilatör tarzı bir şey yeterli olur. odam konumu itibariyle hiç esmiyor yoksa salon falan püfür püfür de benim oda hem cephesi itibariyle fazla sıcak hem de esmiyor.


  • semaforo de medianoche  (14.08.23 15:28:46) 
Direkt bilgisayar başı için şunu kullanıyorum:

www.akakce.com

Çalışırken gayet yeterli geliyor ama odada genel serinlik sağlamaz elbette.

stick şeklinde xiaomi ve taklit usb fanlardan onlarcası bozuldu elimde, ama bu dayanıklı, daha önce de kullanmıştım.
  • kukuleta  (14.08.23 15:48:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.