[]

Gerçek cinayet itiraf videoları

netflix'teki american murder the family next door belgeselinde gerçek görüntülerle izlediğimiz amerikan polisleri psikolojik baskıyla ve oyunlarla itiraf ettiriyorlardı katile suçunu.

keza şu videodada tüm ailesini katleden bir çocuğun itiraf görüntüleri var başta reddetse de uzun süre.
www.youtube.com


sizin bunlar dışında izlediğiniz böyle gerçek görüntülerden oluşan itiraf videoları, belgeselleri var mı önerebileceğiniz?

 
Ben polis sorgularını izlemeyi çok seviyorum. Adamların tekniği öyle bir şey ki, olayı işlemeyen kişiye kendinden şüphe ettirip sahte itiraf da alabiliyorlar.

youtube.com

youtube.com
  • jazzabel  (13.08.23 23:29:43) 
Müge Anlı'da vardı iki tane. İsimleri hatırlamıyorum. Birinde bir adam küçük bir kızı öldürmüştü. Birinde de bir adam oğlunu öldürmüştü. Ararsan bulursun.


  • dissendium  (14.08.23 07:06:31) 
Netflix'te confession tapes serisi direkt bu konuya eğiliyor. www.imdb.com

çok ilginç bölümleri var. itiraf edenler gerçekten mi ediyor yoksa baskıyla mı yalan mı söylüyolar, insan çok arada kalıyor.

ayrıca making a murderer serisi bu konu üstüne değil ama suç belgeseli ve içinde itiraf videosu olduğu için, izlemediyseniz öneririm.
  • gioberg  (19.08.23 19:26:05) 
Netflix'te Jinx, bu konuda izlediğim en ilginç belgesel
Youtube'da Law&Crime Network
www.youtube.com
www.youtube.com
Beden dili ile ilgileniyorsan www.youtube.com
Jim Smyth interrogation keywordu ile de arama yapmanı tavsiye ederim
  • sadegazoz  (28.08.23 11:36:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.