[]

Ucus - yolcu haklari

AnadoluJet'le Sabiha aktarmali yutdisi ucusum vardi. İlk ucak gec gelince ikinci kacti. Sabah 9:20'deki ucak yerine İstanbul Havalimani'ndan 19:35 ucagina bineceksin, al bu Havaist biletin, git bagajini al dediler.

Gidecegim yer Berlin'de dehil, ucaktan sonra 1.5 saatlik yolum daha var ve gece tren seyreklesiyor. Bu 10 saatlik gecikme 12 saate cikiyor.

Yeni evimin anahtarlarini teslim alip orada kalacaktim bu gece, bir de otel parasi vermek zorunda kalacagim, gece taksi bulabilecek miyim belli degil. Bilmedigim bir sehir, gece 2'de varacagim. Sabah da isyerinde toplantim var, gec gideyim diyemiyorum.

Kenarda geniş koltuk secmistim, orta geldi. Vegan yemek ayarlayin bari dedim olmaz dediler. Tazminat dedim, herkes baskasina yonlendirdi, olur belki ya bi kayit olustur ama ben bi sey yapamam dediler.

10 saatlik gecikmede bazi haklar doguyor diye biliyorum. Benim alabildigim Havaist bileti, patates kizartmasi ve kola oldu. (Verdikleri yemek fisi sadece ana yemeklerde gecerliymis de, anlasmali restoranlarda vegan secenek yok, restoran calisanlari halime aciyip patates kola verdiler.)

Yemek memek cok dert etmiyorum normalde ama her sey hayvan gibi pahalandi, ucakta da yemek yok, varacagim saatte de her yer kapali olacak, fotosentez yapmiyoruz sonucta.

Tazminat hakkim var mi? En azindan otel parasini alabilir miyim? Nereye basvurmam lazim?

Cagri merkezi ve saha gorevlileriyle, 10-15 kisiyle gorustum. Herkes baskasina yonlendirdi ve ya gel seni su ucusa alalim, otelini ayarla faturayi gonder diyen yok, cay su hakkin var diyen yok, uyduruk bi burgerci fisi verdiler konuyu kapattilar.

Bunun olacagini tahmin edip bi de seyahat sigortasi aldim, Allianz'in da seyahat sigortasi sorumluluari bugun tatil oldugundan calismiyormus. Yarin aradigimda sunu bunu yapman gerekirdi, o yuzden tazminat hakkin yok diyecekler.

Cok kizdim sozluk. Tam su saatte eve girmis olacaktim, ama ucusa daha 3,5 saat var.

 
www.airhelp.com

Buradan belki bakabilirsiniz bir tazminat olur mu diye.
Buna ek olarak sigorta yaptirdiysaniz sözleşme vardir. Açın bakin ne dediğine.
  • logisticsmanager  (13.08.23 16:07:21) 
Keywordler
Eu261
Sghm web.shgm.gov.tr

Gecikmeye dair screenshot, orijinal biletler vs durmalı, bir de sigortanın normal call center ı değil de akut durumlarda aranacak müşteri hizmet numarası vardır kesin, poliçenizi düzgün okursanız compensation almak için neler yapmanız gerektiği adım adım yazar.
  • kuehles blondes  (14.08.23 00:02:41) 
selamlar,

ben nisanda aynı durumu thy ile yaşadım. twitter üzerinden ulaşınca da hızlı dönüyorlar. orayı da bir deneyin isterseniz.

ben sonuç alamamıştım. size bol şans. donlarına kadar alırsınız umarım.
  • a man who walks alone  (14.08.23 02:48:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.