[]

Karadeniz gezisi için turla gitmek mantıklı mı?

Kendimiz arabaya atlayıp gitsek yaylaya çıkma vs konularında sıkıntı olur mu?

Tecrübesi olanlar yazabilir mi ya çok kararsız kaldık.

Ankara çıkışlı olacak. 1 haftalık gezi.

 
çok ayrıntı bir yaylaya çıkmayacaksanız yollar epey asfalt ya da ona yakın oldu artık. youtub da ayder yaylası hemşin vs videoları var. tura bulaşmayın bence, özgür olursunuz. gidilecek yerleri de yöre halkına sorun tur şirketlerinden ziyade. onlar sizi illa ki anlaşmalı oldukları yerlerde gezdirir yedirirler.
giresun eynesil arası bir yerdeyim. buraya göre güzel bir otelde çalışıyorum. konaklama için yardımcı olurum. ayrıca sis dağı bulunduğum yere 1 saat mesafede.orda da konaklama bulabilirrim sanırım.

  • dorian greyfurt  (13.08.23 10:06:49) 
Karadenizli olarak söylüyorum, bence iyi bir tur daha mantıklı.
Hem sosyallik hem yer bulma ile uğraşmamak için.
Gerektiğinde rehberlik hizmetleri ve. Organize bir şekilde olur.
1 hafta da uzun bir süre bence. Benim için olsa 2 ay kalmak isterim:) o ayrı ama dışarıdan gelen birisi için, gezip göreyim diyen için 1 hafta sıkıcı olabilir.
Ne yazık ki tur ismi veremiyorum, bilmiyorum.
  • kisa  (13.08.23 10:23:20) 
@kisa, Trabzon, rize, Manastır, Batum filan hepsi dahil olacak şekilde 1 hafta çok mu cidden?


  • Gradient_tabanlı_mor  (13.08.23 11:24:02) 
biz bundan 18 sene önce 10 günde çorum, tokat, amasya, bayburt, kastamonu vs dahil artvinden zonguldak'a tüm karadenizi gezdiğimiz tura katılmıştık. Bizimki de biraz koştur koşturdu ve bazı yerler tam yetişmedi ama sadece doğu karadeniz için bir hafta çok gelebilir. Ama gezen kişiye de bağlı tabii.

Ben de tur öneriyorum ya, karadeniz öyle tek gezeyim de özgür olayım diyerek gezilecek bi yer değil pek. Gezilecek yerler az çok belli zaten. Hani tur A yaylasına götürüyordur siz B yaylasını merak ediyorsunuzdur olabilir en fazla ama en turistik yaylalar da az çok belli. Tek başınıza konaklama, ulaşım vs ayarlamanıza değmez. Bi de karadenizde yağış olur, heyelan olur yol kapanır vs tek başına yol yaparken bunlarla uğraşmak daha zor.
  • nundu  (13.08.23 11:57:23) 
kesinlikle tur. turla daha çok yer görürsünüz. zaman kaybetmezsiniz.


  • oyokbuyoknevar  (13.08.23 12:01:37) 
Gömü tur öneririm. Ben başka turlarına katılmıştım baya iyiydi.


  • Take it away honey  (13.08.23 19:46:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.