[]

Çamaşır ve bulaşık deterjanında hangi markaları tercih ediyorsunuz?

Ve neden?




 
fairy içinde yeşil ve sarı jel olan tablet

fiyat performans diye indirimde denk gelmiştim
  • freebird5406_2  (12.08.23 17:16:56) 
Bulaşık için Actisoft. File Market'in kendi markası. Fiyatı uygun diye.
Çamaşır Omo Active Fresh. Eşim öyle istiyor diye. Bana kalsa ucuz bir şey alırım. Deterjanlar arası aham şaham bir fark olduğunu düşünmüyorum.

  • yadigar  (12.08.23 17:28:24) 
bulasik >>> fairy platinumdu sonra bim kendi tabletini cikarinca ona gectik
camasir >>> bingo sivi deterjan. daha once baska markalar denemistim onlar boyle camasiri hirdahis etmisti bingo cok guzel die ondan aliyoruz hep

  • nibba  (12.08.23 17:33:44) 
Ne indirimdeyse o açıkçası. Çamaşır için kokusunu sevdiğimden Tursil. Bingo'nun kokusu da güzel.


  • peki madem  (12.08.23 17:34:51) 
Bulaşık makinesi: Fairy Platinum Plus
Sanırım en pahalısı bu. Marka takıntım yok, rossmanndan, bimden, finishten ve prilden de denedim. Ancak ne kadar kirli ve yağlı olursa olsun pırıl pırıl çıkarıyor bulaşıkları bu ve hayatımı kolaylaştırıyor bu yüzden artık başka marka kullanmıyorum.

Çamaşır deterjanı: Persil Gülün Büyüsü vehçya Alo

Tursil, Omo, Ariel, Rinso ve adını hatırlayamadığım bir sürü toz deterjan denedim. Bu ikisinde karar kıldım. İndirimde 9 10 kg luk falan alıyorum.

Çamaşır yumuşatıcı: Yumoş.

En yumuşak tutuan ve dolapta en uzun süre güzel kokan yumuşatıcı bu. Yine de bazen sıkılıp başka marka deniyorum ancak yumoşa geri dönüyorum.
  • buzbebek  (12.08.23 18:28:46) 
kaliteli olarak bilinenlerden hangisi indirimdeyse. çamaşırda önceden sıvı deterjan kullanırdım ama çok pahalı olduğu için toza geçtim. toz da gayet güzel temizliyor. en son omo rekliler aldım. sadece siyahlar için perwol siyah alıyorum özellikle.


  • Flybutter  (12.08.23 18:40:20) 
Siyahlar için perwoll, renkli ve beyazlar için persil kullanıyorum.
Bulaşık makinesinde finish quantum.

  • Bruce  (12.08.23 21:03:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.