[]

f/p kurutma makinesi önerileriniz nelerdir

kedili eve kurutma makinesi almayı planlıyorum. banyoda koyacak yer yok. herhangi bir odaya konulabilir mi? f/p önerileriniz, deneyimlerinizi duymak isterim. teşekkürler.




 
bazı modellerde su haznesi oluyor, pis su bağlantısı istemedikleri için herhangi bir odaya koyabilirsiniz, ona dikkat ederek araştırın. çalışırken odayı biraz ısıtacak, haliyle biraz gürültü de yapacak ama uygun bir oda varsa bence olabilir.

arçelik/beko/grundig modellerine bakabilirsiniz ama muhakkak uzatılmış garanti alın.
  • orient blue  (12.08.23 13:35:23) 
2 sene önce vestel aldık içindeki kilo sınırına riayet ederseniz öyle aman aman ses yapmıyor. istediğiniz yere koyabilirsiniz.kendi içinde su haznesi var. alttan gideri de var isteğe bağlı kullanılabilir.inanılmaz tüy kıl topluyor bu arada....yeni yıkanan çamaşırda daha neler varmış dedirtiyor.


  • seindfeld  (12.08.23 14:08:53) 
yıllardır fönsan kullanıyorum, çok memnunum


  • gadlemler  (12.08.23 14:45:43) 
Arçelik kullanıyorum, memnunum. evet su haznesi olan modeller priz olan her yere koyulabiliyor. Ayrıca ölçüleri aynıysa çamaşır makinasının üstüne de taktırabiliyorsunuz eğer aklınıza gelmediyse söyleyeyim dedim.


  • akhenaten  (12.08.23 20:36:52) 
arçelik 900km kullanıyorum, mutluyum.


  • gurur  (12.08.23 23:05:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.