[]

Uçağa termos bardakta çay kahve su vs sokabiliyor muyuz

Bir arkadaşım soktıgunu iddia ediyor ama tam inanamadım?




 
'kapılar' güvenliğini geçmeden önce 100 ml üzerinde hiçbir sıvıyı sokamaz. termos bardağı boş geçirip kapıların bulunduğu yerdeki bir yerden çay, kahve aldıysa mümkün.


  • Flybutter  (12.08.23 10:45:12) 
Sokabilir. Bazen esnek oluyor güvenlik. Sadece garanti değil.


  • andy kaufman  (12.08.23 11:13:20) 
Dün uçtum elinde sallaya sallaya termosla girenleri görünce bildiğim her şeyi sorguladım hatta.


  • ruhen hastayim ben  (12.08.23 11:14:48 ~ 11:15:21) 
geçen arkadaşım 500ml su şişesiyle girdi, kendisi unutmuş sonra şaşırdık hatta güvenlik ya fark etmedi ya da güvenliği gevşettiler. Havaalanlarında su vb. 60-70 lira olunca böyle bişey mi yapıldı diye düşündük ama güvenlik zaafiyeti yaratabilir bu sefer.


  • nhk ni youkosu  (12.08.23 11:16:02) 
Yıllar önce Azerbaycan da başıma geldi. Aslında güvenliğin sıkı olduğu zamanlar. Dalgınlıkla kabin bagajına ustura ve dışarıdan alınma şarap koymuştum. Usturayi fark etmediler, şarap için de geç ama kimse görmesin dediler.

Yani mümkün ama istisnalar kaideyi bozmaz.
  • kisa  (12.08.23 11:49:03) 
Ben birçok kez saw’da yurt içi yurt dışı farketmeden çantamla suyla geçebilmiştim. Hatta geçen hafta istanbuldan uçuşum vardı yurtdışına orda direkt yazmışlar suları atmanıza gerek yok diye baya herkes suyla falan geçti dönüşte gerçi attırdılar suları ama bunu anlatınca arkadaşım ben hep göstere göstere geçiyorum termosla diyince şaşırdım yani demek esnedi bu kural.


  • regina phalange  (12.08.23 12:07:59) 
ülkesine hatta havalimanına hatta belki adamına göre değişiyor. bi keresinde almanya'dan italya'ya uçarken bir poşet verdiler buna sığmayan her sıvıyı atacaksınız dediler.

dönüşte şehirden aldığım su elimde uçağa bindim.
  • bohr atom modeli  (12.08.23 12:10:02 ~ 12:11:41) 
Normalde güvenlikten içeri sokamıyoruz. Ama içerideki starbuckstan alabiliyoruz mesela.

Ama güvenliğin esnekliğine göre içeri sokabildiğiniz şeylerin sınırı yok :D
  • invictae  (12.08.23 13:23:26) 
Çoğu havaalanında güvenlikten girince içme suyu içebileceğiniz/şişeye doldurabileceğiniz sebiller var. Boş termos bardakla girip içeride su dolduruyoruz biz hep.


  • kobuzchu kiz  (12.08.23 13:27:44) 
Kobuzchu kiz +1
Ama buna ek geçen lyon havalimaninda pet siseyi attirmadilar. Siseyi alıp bir şeyde baktilar (alet ne göremedim) sonra tamam diyip yolladilar. Ayni siseyi frankfurt havalimaninda attirdilar :)
Kısacası bazi yerlerde yeni teknolojilerle vs değişiyor olabilir. Ama termos vs giren kişi zaten icini bosalttiktan sonra güvenliği geçip tekrar doldurabilir.
  • logisticsmanager  (12.08.23 13:35:56) 
Geçen uçak yolculuğunda davarın teki çantasındaki suyun kapağını iyi kapamamış ve haliyle su önce kabin bagajına ardından yolcuya akmıştı. Hostes bayağı uğraştı. Suyun aktığı çantanın sahibi de için sıvı bir şey yok deyor.


  • kullanilamayan ruhumuzlar  (12.08.23 22:16:00) 
İsrailden uçarken her şeyi alabiliyorsun uçağa.
Ben de boş şişe/termos geçirip hep öyle dolduruurm, üçüncü havalimanında sebil var mesela sıcak/soğuk su. Orada dolduruyorum aldığım boş kapları.

  • kuehles blondes  (14.08.23 00:15:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.