[]

uzun süredir brita sürahi kullananlara soru??

selam canlar,
bi kaç gündür brita sürahisi dikkatimi çekmeye başladı malum damacana suları aldı başını gidiyor. sorum uzun süredir düzenli bir şekilde kullananlara gelsin. arkadaşlar bu üründen memnun musunuz?
' uzun zamandır sadece brita içer oldum ve şöyle memnuum.. ya da böyle pişman oldum lanet gelsin' diyebileceğiniz önerileriniz varsa buyrunuz sizleri dinlemek isterim.
sevgiyle..

 
Ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Oldukça seviyorum.


  • logisticsmanager  (12.08.23 01:11:04) 
sürahi o anlamda arıtmıyor
arıtma için basınç ve membran filtre lazım

  • lambırcek  (12.08.23 02:11:45) 
Brita kireçi önlüyor ama temizliğe bir etkisi yok, ben kahve makinası için kullanıyorum.


  • wishmaythşngs  (12.08.23 04:20:51) 
Zaten çeşme suyu içebiliyorsan al, farkını anlarsın. Ama perakende suya alıştıysan çeşme suyunu o seviyeye getirmez. Bi kere tadı farklı zaten, perakende suyun tadından feragat etmeye hazırsan al.
Günün sonunda tat ve zevk meselesi, denemelik al beğenmezsen düz sürahi yaparsın.

  • Bruce  (12.08.23 08:57:22) 
Sürekli olarak içime uygun olduğunu düşünmüyorum
Çaya kahveye kullanıyorduk ama filtresinin fiyatı da şu an çok pahalı olduğu için arıtma taktırmak belki uzun vadede daha ekonomik

  • photo85  (12.08.23 10:00:45) 
Biz 5 yıldır kullanıyoruz, ne kadar temizliyor ne kadar başarılı bilemem ama musluk suyunu içilebilir hale getiriyor (klor kokusunu tamamen alıyor) biz önce sürahi ile başladık sürahisi çok kullanışsız geldiği için sebiline geçtik, bir de sebili buzdolabının içine yerleştirdik mis gibi sürekli soğuk su temin etmiş oluyoruz.


  • solo  (12.08.23 12:43:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.