[]

babanız size sizi sevdiğini nasıl gösterir?

5 Sevgi Dili kitabını okuyordum da, aklıma şu geldi, acaba babalarımızın yaygın sevgi dili ne?

sizi sevdiğini mi söyler? size hediye mi alır? harçlık mı verir? sarılır mı?

babanız size sizi sevdiğini nasıl söyler?

(yaşınızın kaç olduğunu belirtirseniz çok güzel olur cevaplarda)

 
Ozleyince ya da ben müşkül bir durumda olunca telefonda ya da yan yanayken ağlıyor:/
29k

  • Amaranta ursula  (12.08.23 00:21:56 ~ 00:28:15) 
42 yaşındayım 17 yaşından beri evden ayrı yaşıyorum, memlekette kendisi geceleri normalde en üst katta vakit geçiriyor, televizyonu yatağı vs var, akşamları orada durur ama ben gelmeden önce eşyalarını toplar alt katta salona iner, ne yapsam da aksine ikna edemedim.

onun dışında türk kahvesi manyağı olduğum için ben gelmeden bir gün önce gider taze kahve çektirir mutlaka, bir de neden böyle düşünüyor bilmiyorum ama tatlı sevmeyen benim tulumba sevdiğime ikna etmiş kendisini, her gittiğimde 1-2 kilo alır ben de çok bayılıyormuşum gibi yaparak yerim hiç sevmediğim halde.

bir de evde en basit çorbayı bile yapsam her sofraya oturduğunda hayatımda içtiğim en güzel çorba der, ondan ister ki öyle olmadığını ben biliyorum.

mecbur kalmayınca onun yanında sigara içmeyi sevmiyorum , eskiden beni otogara bıraktığında filan muhakkak 15 dk varken giderdi ben rahat edeyim diye, ya da bahçede isem yanıma gelmemeye çalışır rahat rahat sigara kahve keyfimi yapayım diye.

sürekli iletişim halinde değiliz, senede 1-2 kez konuşuruz, onun dışında annem üzerinden haberleşiriz. mıç mıç sarılma sevgi gösterileri vs de yoktur bizim ailede. hep böyle karşındakinin en sevdiği şeyleri almak, yapmak üzerinden sevgimizi gösteriyoruz.
  • hypathia  (12.08.23 00:34:39) 
Evi sevdiğim meyvelerle doldurur... Atıyorum kiraz seviyorsam ama eve en erken kişin gelebileceksem, bütün kirazlari buzluga koyar. Çıkarınca da b.k gibi olur


  • abuzer  (12.08.23 21:21:07) 
Klasik babaların aksine benim babam sevdiğini hem davranışlarıyla hem de sözleriyle gösterir. Sık sık beni çok sevdiğini, ne kadar değerli olduğumu söyler. Bir sürü sevgi sözcüğü kullanır.
İhtiyaç duyduğum her an yanıbaşımda olur. Şanslı bir kız çocuğuyum.

  • Gradient_tabanlı_mor  (12.08.23 22:31:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.