[]

bebek kedi sahiplendirme - izmir

merhaba, bahçemizde genelde kedileri besliyoruz. 2 gün önce bi tane bebek kedi çıktı ortaya. onu oraya annesinin bırakmadığı çok aşikar, muhtemelen kedilere baktığımızı bilen biri getirip bıraktı. kedi tospik ve sağlıklı görünüyor, gözleri açılmış, 2 küçük dişi çıkmış. bir de daha önceden kısırlaştırdığımız bi dişi kedi vardı. bu bebeğin yanından ayrılmıyor. bu aslında çok iyi çünkü yalıyor falan, kolluyor onu ama kısır kedinin sütü yok sonuçta. bu bebek kedi de önüne bir şey koyunca yemiyor, içmiyor. ben ara ara çıkıp şırıngayla su, bebek kedi sütü ya da elimle ıslak mama vermeye çalışıyorum ama genelde reddediyor. birinci sorum, bu bebek hiçbir şey yiyip içmeden nasıl bu kadar sağlıklı görünebilir, uğraşarak zarar mı veriyorum, kendi haline bıraksam daha mı iyi?

ikinci sorum, kısır kedi yeni kısırlaştırılmıştı. hiçbir şekilde hamile falan olup bebek kediyi emzirmesi gibi bir durum olamaz di mi? aralarındaki ilişkiyi de açıklayamıyorum çünkü.

üçüncü sorum, bu kedinin bir şekilde beslenmeye ihtiyacı varsa ben pazartesi günü işe başlıyorum ve gün içerisinde hiçbir şekilde ona destek olamayacağım. izmir'de sarımsı ağırlıklı tospik bir bebek kız kedi (fotoğraf çekemiyorum telefonum sıkıntılı maalesef) sahiplenmek isteyen var mıdır acaba? ya da kedisi doğum yapmış olup bu kediye de süt annelik yapabilecek olan? şöyle güzel güzel kendisi yeme içme sürecine geçse salayım bahçede yesin, içsin büyüsün ama şu an gözümün önünde açlıktan ölecek diye çok korkuyorum. hani en azından o raddeye getirene kadar ilgilense birisi, sonra bulunduğumuz yere kediyi geri de alabiliriz.

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.