[]

''Ghost Kitchen'' tarzinda yaprak sarma is modeli

Basliktan da anlasilacagi uzere simdilik kendi mutfagimda bildigimiz yaprak dolmasi-sarmasi yapip satmak istiyorum. Malzeme ve el emegi&lezzeti konularinda iyiyim, fakat pazara acilma ve penetre etmek icin onerileriniz neler olur? Nerelere penetre edebilirim? Malum bu kriz ortaminda kucuk de olsa bir dukkan uzerinden bu is modelini olusturmak simdilik biraz zor, fakat ''ghost kitchen'' modeli ile son kullaniciya ( sen ben o) ve restoranlara&mezecilere kendi urunumu nasil ulastirabilirim. Karsilasacagim dezavantajlar sizce ne olur? Ne yapsam hizli bir sekilde pazara penetre olabilirim? Lokasyonum Kadikoy-Suadiye-Bostanci hatti. Oturdugum muhitin avantajlarindan (disardan yemeye egilimli bir cevre ve sosyo ekonomik durumu yuksek bir muhit) nasi faydalanabilirim? Hesaba katmayi akil edemeyecegim dezavantajlar neler olur? Cevrenizde bu tarz bir is modeli ile yola cikan kimselerin ve ya tuketici olarak sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Simdiden tesekkurler.




 
Dolaba atmalik d/p tarzinda yapardim ben


  • kaset  (11.08.23 04:22:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.