[]

Yuva Arayan Lolipoplar! Verilik kedi İSTANBUL

Arkadaşlar çaresiz kalmış durumdayım!

kötü geldimi hep üst üste gelir ya durumum fena detaylara acitasyona gerek yok ama böyle.

3 kedimden en küçüğü olan kimyon kızım 5 tane birbirinden güzel yavrular doğurdu şu an tam 1 aylıklar ve onlara yuva arıyorum. durumum çok acil şu an toplam 8 kedim ile çok geçici bir süre için bir yere sığınmış bulunmaktayım yavrulara mutlaka yuva bulmam lazım. almayacak olsanız bile lütfen aklınızda olsun paylaşın duyurun yardımcı olun. anne artık canı yandığından emzirmiyor maddi durumum sıçmış durumda zaten düzgün bir gelirim yok.
yavrular 3 adet sarman erkek, 1 adet üç renkli münyon dişi ve 1 adet has ve öz tekir dişi.
fotoğraf albümüne şuradan bakabilirsiniz
www.facebook.com

biz beşiktaş/istanbul'dayız sadece istanbul'a verilecektir.
iletişim için lütfen brcgrl @ gmail . com
*size değil çevreye güvenmediğimden telimi veremiyorum anlayışınız için teşekkürler.

moderasyondan ricam bir süre üstte kalabilirse çok seviniriz, pisiler adına teşekkürler.

 
pazartesi tünele tasınıyorum yeni evde kedi beslemek istiyorum aslında, onumuzdekı hafta ıcı sahıplenen cıkmazsa 1 veya 2 tanesini alabilirim.


  • voyager  (02.07.10 17:22:17) 
yeni bir ev yeni bir hayat arkadaşın ya da arkadaşların olur umarım. mail ile iletişiriz sevgiler.


  • brc  (02.07.10 20:21:50) 
kediler çok güzel umarım yuva bulurlar. kedilerinizi bir an önce kısırlaştırmanızı öneririm benzer bir durumun tekrar etmemesi için.


  • selfishgene  (03.07.10 01:46:20) 
Çook tatlılar; ama maalesef izmir'deyim ayrıca kedim de var o da lolipop, o da yavru...


  • maglev45  (04.07.10 13:06:51) 
su turuncu olanlar buyuyunce garfield olur; alan adamin ocagina da incir agaci dikerler. demedi demeyin.


  • alessandro del pieroglu  (05.07.10 23:04:41 ~ 23:05:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.