[]

Hyundai i10 2023 elite packet

Merhaba. i10 full paket. Aracın bulunmasında sıkıntılar var, çok az gelmekte ülkeye. Benim merak ettiğim, aracı kullananlar, bilenler, anlayanlar, görüşü olanlardan araç nasıldırı duymak. i10 için çok ufak, yaramaz, boğulur, kadın arabasıdır (cinsiyetçi yaklaşımlar), alınmaz şöyle böyle muhabbeti yapanlar var, duymuşsunuzdur yıllardır. Aile kullanmayacak bu arada. Normal ebatlı erkek birey kullanacak.




 
i10'lar benim bildiğim kocaeli hyundai assan fabrikasında üretiliyor. elite belki talepten ötürü az bulunuyordur. ben beğeniyorum, çıktığı sene avrupa'da yılın arabası seçilmişti. hatta şöyle haberler vardı www.hurriyet.com.tr kullanıcısı değilim umarım bilenler anlatır.


  • engelbert humperdinck  (09.08.23 02:07:47) 
i10lar yerli üretim, üretimin çoğu yurtdışına gidiyordur.

2015 modelini kullanıyorum aynı profilde birisi olarak. otomatik 4 vites olduğu için yüksek hızlarda fazla yakıyor ama yeni modeller bildiğim kadarıyla 5 vites. bagajı küçük, çok ve/veya büyük eşya varsa sığmıyor arka koltuklara koymak gerekebiliyor.
  • inheritance  (09.08.23 10:00:11) 
Eşimde muadili var kia picanto erkek kullanmaz diye olay yok kullanır bir yerden bir yere götürür aile için küçük gelebilir ama 5 ileri vites ama yarı otomatik vites geçişleri hisseder az yakmaz ama bunu bilsin


  • basond  (09.08.23 13:04:43) 
2016 model düz vites modeli var, ailecek kullanıyoruz. Babam şu anda memlekete gitti, 1200km öteye ki, köy de anayoldan 7km içerde, toprak yol. Bana mısın demiyor kerata, adeta kısa kasa Reno Toros.


  • mahsus mahal  (09.08.23 14:02:52) 
Cinsiyetçi yaklaşım kısmı için, biz bir yerimizden üretmiyoruz ki bunu. Tamamıyla erkek ihtiyaçlarına göre şekillendirerek söylüyoruz. Twingo'da alırsınız ama genelde aile için olduğundan kadın aracı diyoruz. Bu ihtiyaca göre akılda şekillensin diye söylenen birşey. Yoksa 1.16 kullanan herkes kadın olurdu.

i10 bana güvenli gelmemişti. Oldukça ufak bir araç. Minimalistin minimalisti iseniz uygun. Yüksek hızlarda yakıyor, sakin şehir içi kullanıma uygun. Bagajı ufak. 5 vites olduğundan devirsiz kullanmanız yakıtta tasarruf sağlar. Ufak olduğundan çabuk soğuyor :d maalesef azıcık ferahlık ararsanız sadece azıcık sunabilir. Kazalarda da pek güvenli gelmiyor kutu gibi.

Üstteki yazar kısa reno toros demiş, daha iyi bir benzetme zor geliyor. Ford ka vardı, belki bilirsiniz, ondan büyük ama sadece o kadar.
  • baldan kaymak  (09.08.23 19:26:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.