[]

Thy check in

Uçuş yarın sabah 8.20’de. Online check-in hata veriyor. Saat kaçta havalimanında olmak gerekir?
Sabah gittğimizde tüm koltuklar doldu hadi eyv.. deme ihtimalleri yüzde kaç acaba??



 
Valla oyle bi ihtimal var. Online checkini ara ara deneyin, ben olsam 6da orda olurdum (eger onemli bi ucussa)


  • brkylmz  (08.08.23 19:01:15) 
telefonla ulaşmayı denediniz mi ?

baya erken gidin +1
  • subaqua  (08.08.23 19:18:09) 
Tüm koltuklar nasıl dolacak ? O uçakta size ait bir adet boş koltuk var, çünkü biletiniz var. Ha herkes check-in yapar, kendi koltuğunu seçme özgürlüğüne sahip olur, siz size kalana razı gelmek durumunda kalırsınız o ayrı. Check-ini önceden yapmamanın handikapı, olur ya insanlık hâli, check-in işleminin son saatini kaçırmak olabilir bana göre, bu da yaklaşık uçuştan 1 saat önce sona erer. Online yaptığınızda bu risk ortadan kalkar. Nasıl bir hata aldığınızı yazmamışsınız ama websitesinden check-in adımında hata aldığımda mobil uygulama ile bu sorunu aştığımı hatırlıyorum. Bir de böyle deneyebilirsiniz.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (08.08.23 20:38:38) 
bakınız: eksisozluk1923.com

Koltuklar pek tabiki dolabilir. Erken gitmenizde fayda var. Daha yeni bir tv muhabirinin başına gelmişti. Hiç bir şey yapamadı adam, yeni bilete para vermek zorunda kaldı resmen.
  • hasansabbah  (08.08.23 20:59:14) 
Overbook deyip başka güne ya da saate bilet teklif edilebilir.
Yurdışı ise 2,5 saat, yurtiçi ise en az 1,5 saat önce havalimanında olmakta fayda var. Ben hep böyle yapıyorum en azından.

  • piotr  (09.08.23 09:23:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.