[]

euro truck simulator 2

steam'de 10'una kadar indirimdeymiş. hiç oynamadım, hangisini tavsiye edersiniz? farklı farklı haritalar var sanırım.




 
Road to the Black Sea DLC'sinde Türkiye'nin avrupa yakası mevcuttu.


  • kesmekes laleler  (08.08.23 00:33:50) 
onun için hem truck simulator 2'yi hem de o dlc'yi almak gerekir herhalde di mi?


  • duyuru  (08.08.23 01:13:39) 
Harita dlc leri olmadan keyif almazsın. Bazı harita dlc leri birbiri ile bağlantılı. Yani birinin aktif olması için diğerini de alman lazım. Onu zaten belirtir.

Ağır yük, ozel yük dlc leri var onları almani tavsiye ederim.

Ama ilk defa oynuyorsan hiç ekstra harita dlc si alma. Çünkü dlc ler pahalı. Bi dümdüz modda oyna keyif alırsan ekstra dlc alirsin. Çünkü seveninin müptelası olduğu sevmeyenin bu ne be dediği bir oyun türü.
  • wilhelmwasmuss  (08.08.23 01:23:36) 
bi demo indirip deneyeceğim zaten önce evet.


  • duyuru  (08.08.23 01:24:29) 
ben steam'de bütün harita dlc'lerini aldım, çoğu ekstra içeriği indirdim. olmadı promods indirdim (yolları daha gerçekçi yapıyor). olmadı komple tr haritası indirdim. olmadı tr'deki oyuncuyusbis sitesinden otobüs modları indirdim. yok yok yok. bir türlü ısınamadım oyuna. daha çok fernbus'ta takılıyorum.

sebeplerim:

1- ets'de çok çabuk sabah akşam döngüsü var. konsol tuşuna basıp g_time_8 komutuyla sabah saat 8e gidebiliyorsun ama bunu yarım saatte bir yapmak beni moddan çıkarıyor. bunun bir çözümü yok. fernbus'ta 21 haziran gününü seçersen, oyun saatiyle sabah7'de başlayıp akşam 10:00'a kadar hava aydınlık gidebiliyorsun, bu da gerçekte tam 2,5 saat yapıyor.

2- ets'de otobanda giderken bile aniden sert viraj çıkabiliyor. fernbus'ta bu çok daha gerçekçi, dakikalarca dümdüz yolda gidebiliyorsun.

3- ets'nin trafiği çok yapay. fernbus'ın da öyle ama daha akıcı ve önceden tahmin edilebilir hissettiriyor.

4- dar tır ön camı görüşü çok kısıtlıyor, klostrofobik bir ortam. otobüsün devasa ön camı bu konuda daha ferah. çift katlı setra'nın dar alt kat ön camı bile ets2'den daha ferah.

not: ets2'nin fernbus'tan gözümde tek artısı retarder freni. fernbus'ta retarder kolunu çekince çapa atmış gibi hiç ses bile çıkarmadan yavaşlıyor. ets2'de retarder'ı kademe kademe çekip çok mm'rik ayarlar yapabiliyorsun yavaşlarken ve sesi gerçekten çok tatlı.
  • onemoremile  (08.08.23 08:01:22 ~ 08:02:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.