[]

Milano, Pavia ya da Brescia'da yaşayan var mı?

Milano, Pavia ya da Brescia'da yaşayan var mı?
Bazı derslerim Cattolica'da bazı derslerim Bicocca'da olacak.

Uygun fiyatlı bir oda arıyorum, Milano'nun hangi bölümlerine bakmalıyım?

Şu anda İstanbul'da yaşıyorum ve okula vs. giderken trafikte uzun süre geçirmeye alışığım. Bu sebeple Milano'ya yakın Pavia, Lodi, Brescia vs. gibi yerlerde mi ev tutsam diye düşünmeye başladım. Buraları tavsiye eder misiniz veya bunlara benzer tavsiye edebileceğiniz yakın şehirler var mı?

Mesela şöyle bir şey buldum. Pavia'da tren istasyonunun hemen dibinde. Böyle bir tercih yapsam pişman olur muyum?

www.stanzasemplice.com

 
İmkan varsa ev tut. Odanın içinde kendi banyo ve tuvaleti yoksa zor oluyor. Temizlik vb sıkıntı.

Tavsiyem görmeden hiçbir yeri tutma. Temizlik algısı, ortam vb durumların uygunluğuna emin ol görerek.
  • owen  (07.08.23 17:44:52 ~ 17:46:44) 
Milano’da città studi ve lambrate cevresi ogrenci dostudur. Centrale’nin kuzeyinde (Sondrio, zara) de butce dostu evler var. hem buradan ulasim da kolay. Genel olarak milano’dan cevreye ulasim kolay, bir suru okulun boyle dagilmis kampuslerde yurutulen programlari var.


  • eileengray  (07.08.23 18:27:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.