[]

Bankanın sürekli kredi vermek istemesi

Akbank sürekli 37 bin TL'lik kredi vermek istiyor. Kredi çekip faize koysam mantıklı olur mu? Kredi çekmeli miyiz? Niye sürekli kredi vermeye çalışıyorlar?




 
yani normalde kredi faiz oranının mevduat faiz oranından küçük olmaması lazım ama mantıklıysa çekip koyabilirsin tabii.


  • king lizard  (06.08.23 16:17:26) 
kredi çekip altın alırım diyorsan ya da mantıklı bir borsa seçeneğin olduğunu düşünüyorsan seçebilirsin. mesela mayıs ayında altın 1200 - 1300 arasıydı. şu an 1700'e yakın. mayıs ayında 70 bin tl ile 58 gram altın alınıyor. 58 gram altının şu anki değeri yaklaşık 100 bin tl. altını bozup tüm borcunu kapatırsan 2-3 ay içinde kemiksiz 25 bin tl kazanmış olacaktın.


  • error522  (06.08.23 16:43:25) 
Kredi vermek istemelerinin sebebi, uzun vadede onlar her zaman kazanıyorlar.

Pandemi döneminde yine onlar kazandı ve kâr açıkladılar. Dünyadaki ekonomi sadece yatırıma, satın almaya değil borca da dayalıdır.
İnsanlar, birbirlerine ve bankaya, kurumlar başka kurumlara ve bankaya, devletler başka devletlere ve bankalara vs. borçludurlar.

Kredi kartı çok kolay alınıyor ama kolay kapatılamıyor. Müşteri hizmetleri belirtilen son güne kadar müşteriyi ikna etme peşinde arayıp duruyor.
İkna yöntemleri de klasik şeyler..
  • diyecevaplandı  (06.08.23 19:39:06) 
Çektiğin kredi için ödeyeceğin faizden daha fazlasını veren bir faiz bulamazsın büyük ihtimalle, dolayısıyla o seçenek çok mantıklı olmaz. Farklı yatırım araçları ile daha fazla para kazanacağını düşünüyorsan çek ama batırma olasılığın da var. Uğraşamam diyorsan hiç bulaşma.


  • hrskrs  (06.08.23 19:41:40) 
kredinin faizi kaç? %1-2 falan olması lazım karda olmanız için.

kendiniz mevduat faizi hesaplaması yaparak da cevabı bulabilirsiniz.

niye kredi vermek istemesinler ki? para kazanma şekilleri bu. bir senede yüzde 50 enflasyon olacağını düşünüyorlarsa sana %70 ile kredi veriyor.
  • ahm1  (07.08.23 01:20:48 ~ 01:21:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.