[]

Sıfırdan ingilizce

Merhaba sıfırdan ingilizce için önerebileceğiniz kurs yöntem varımdır
Bu konuda nasıl bir yol kiminle olabilir ?



 
bir sure ingilizce konusulan bir ulkede yalniz yasamaniz en hizli yoldan cozume ulastirir sizi.


  • in vino veritas  (06.08.23 00:05:47) 
@ in vino

Şuan bunu yapacak gücüm yok maalesef
  • horizon  (06.08.23 00:11:01) 
o zaman maruziyeti mumkun oldugunca artiracaksiniz. ingilizce icerige bogun kendinizi, sarkilar, diziler, kitaplar, uygulamalar... basitten zora dogru ilerleyin. ilginizi ceken konulardan yardirin. sarki ezberleyin (telaffuza birebir ayrica kelime obeklerini de kullanmaya alismis olursunuz), ingilizce dublaj + ingilizce alt yazi seklinde dizi film izleyin bolca (yine ilginizi ceken konularda olsun dememe gerek yok). bilmediginiz kelimeleri surekli sozlukten bakmaya usenmeyin mutlaka sozlukle calisin. kelime bilmek gramerden cok daha onemli. grameri ilk etapta ogrenmeye kasmayin onemli olan kelime bilgisi. gunumuzde ucretsiz pek cok kaynak bulunabiliyor ingilizce ogrenmek icin, ilginizi ceken bir taneyi bulun ve kullanin. kurs yol gostermek acisindan onemli ama bence gercekten ogrenmek istedikten sonra sart degil. biraz kendinizi gelistirdiginizi dusundugunuz noktada baslamak daha bile faydali olabilir.


  • in vino veritas  (06.08.23 00:25:34) 
doulingo ile başlayın öncelikle. çok ağır ve yavaş ilerlese de dil başka türlü öğrenilmiyor maalesef. öğrendiğiniz bilgilerle devamlı pratik yapmak için birebir.
onun dışında cambridge gibi bir kaynaktan gramer kitabı edinmenizi öneririm.
phrasal verbs, prepositions vs için google'dan ek kaynak bulabilirsiniz bir sürü yararlı site mevcut.
kelime bilgisi ve grameri hallettikten sonra listening kısmına yoğunlaşın. yine internette bir sürü pratik yapabileceğiniz kaynak bulabilirsiniz. diziler filmler de çok işlevsel bu konuda.
speaking için birisiyle pratik yapmak şart gibi. ama eğer bu dili öğrenmeye yeterince meraklıysanız bu süreç içerisinde pratik yapabileceğiniz biriyle iletişime geçebilirsiniz.
  • isimsiz uye  (06.08.23 00:42:50) 
Zamanına bağlı. Üniversite kazanıp bir yıl hazırlık okuyabilirsin bedava. Kurslar gereksiz fazla para istiyor. İsmek gibi yerler olabilir. Üniversiteler de kurs açıyor, kendi öğretim üyeleri ders veriyor. Sıfır İngilizce için ilk yol kelime öğrenmek olmalı. Bunu kendiniz de yapabilirsiniz. Çalışmak dışında seçenek yok maalesef.


  • dissendium  (06.08.23 12:45:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.