[]

yunanistan'daki birisi için türkiye'den photoshop alabilir miyim?

soru başlıkta. bana ürün anahtarı mı verecek? buradan alsam yunanistan'daki arkadaşın kullanmasını nasıl sağlayabilirim?




 
Photoshop artık aylık/yıllık üyelikle satılıyor.
Türkiye'den alırsanız o kullanıcı adı ve şifre ile aynı anda iki kişi kullanabiliyor (aslında aynı kişi iki farklı bilgisayardan kullansın diye yapılmış bu sistem)
Artık ürün anahtarı vs. yok. Sadece çok eski versiyonlar için olabilir.

Son 6 aydır bazen Almanya'daki kuzenim de benim hesabımı kullanıyor. Sorun çıkmadı.
Türkiye fiyatlarını buradan görebilirsiniz.
www.adobe.com
  • michael_knight  (04.08.23 17:52:16 ~ 17:53:11) 
grafik tasarımcı arkadaşım türkiye'den aldığı adobe aboneliğini şu an yurt dışına yerleştiği için oradan kullanabiliyor. yukarıdaki kullanıcının bahsettiği gibi ikinci kişi de hala türkiye'den kullanabiliyor. burada türkiye'den alabilmek için önemli olan türkiye'ye ait bir ödeme sistemi ile ödeme yapabiliyor olmak diye tahmin ediyorum.


  • Flybutter  (04.08.23 19:29:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.