[]

Tefas fonlarını alamıyorum

İki bankanın fon ekranında da fonlar çıkmıyor. Başka fonlar var tefas sitesindeki en çok kazandıran fonlar listede yok. Deneyimleyen oldu mu




 
katılım bankalarında her fon çıkmaz. katılım değilse saat 10'dan sonra tekrar dene.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.08.23 09:50:42) 
Hem qnb hem de ykb den deniyorum. Mesea HLR kodlu fon ikiainde de yok. Ama tefas da var


  • administ  (04.08.23 10:21:01) 
bazı fonlar tefas'ta işlem görmüyor. onları kendi aracı kurumlarından alabilirsiniz tabi öne koydukları şartlar olabilir.
bu fonu tefas fon detaylı analizde açıp alta döğru ilerlerseniz tefas'ta işlem görmüyor ibaresini görebilirsiniz.

  • lazpalle  (04.08.23 10:46:23) 
Bazı bankalarda varsayılan olarak önce kendi fonlarını listeler, yukarıda bir yerlerde Kurum seçmeniz gerekebiliyor onu bi kontrol edin, Fonun sagibi firmayı seçmelisiniz, Örn: İş Yatırım, Ak yatırım vs gibi.


  • solo  (04.08.23 12:17:27) 
HLR fonu serbest fondur. sadece nitelikli yatırımcılar alabilir.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.08.23 13:25:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.