[]

televizyon ve internet

çok uzun yıllardır alışkanlıktan ve sistemin basitliğinden kablo net kullanıyorum. ancak artık fiyatı inanılmaz arttı. eskiden güzel kanallar vardı şimdi o da yok. şimdi geçebildiğim tarifeler arasında bakıyorum 100mbit sınırsız internet sadece 240 lira fiyatı uygun geldi neden derseniz içine şu an izlediğim dandirik kanalları bile ekleyince 350-400 lira yapıyor. o yüzden 240 liradan şüpheliyim açıp sorucam.

turknet, netspeed vs bunlara baktım ortalama 250 lira civarında sadece internet. bunlara geçene kadar turksatta kalıp internet almak daha mantıklı geldi. ama tv kısmı bildiğiniz sd analog kanallar olacak üç beş tane o da. büyük ekranda leş gibi görünür. gerçi onu da 100mbit internet olunca açar youtubedaki canlı yayınlardan izlerim diye düşünüyorum.

mantıklı mı sadece internet paketi alsam?

bi de apartmanda uydu var diye biliyorum çünkü pencereden içeri giren bir kablo var, bunu diyelim tvye bağlattırdım (kısa olduğu için şu an yetmiyor) tv de dahili uydu alıcı var yazıyor özelliklerinde, ben bu neye benziyor bilmiyorum, kabloyu tvye takınca HD kanalları izleyebilecek miyim normal uydu alıcı kutusu ve kumandası olmadan?

ya da tvplus digiturk vs bunlara mı bulaşayım?

 
sadece internet olarak yanıtlıyorum, türknet


  • oldz  (04.08.23 00:20:18) 
türknet sadece ilk 6 ay kablonetten daha ucuz sonra fiyatı onu geçiyor. üstelik kablo 24 ay sabit fiyat. türknetin 6 ay sonra fiyatı 300 lira yapmayacağının garantisi yok. bi de kablo nette hiç uğraşmayacağım, modem vs düzen her şey aynı kalacak.


  • sanguine  (04.08.23 00:26:43) 
türknet adresine kaç mbit internet hızı veriyor bir bak kablonet şu an normal paketlerde 100mbit veriyor türknetin daha yüksek verme olasılığı var bir bak


  • oldz  (04.08.23 00:47:06) 
Bence kablonetten memnunsanız hiç değişiklik ile uğraşmayın. 24 ay kalma sözü ile ilk 12 ay düşük sonraki 12 ay 50-60 tl yüksek ödüyorsunuz . günümüz ekonomisinde seneye ödenecek fazladan 50 tl sakız parası.

Ben de kanalların azalmasından şikayetçiyim. O yüzden Kablonet, digiturk, IPTV hizmeti alıyorum.
  • janavarorion  (04.08.23 08:22:54) 
merkezi uydu sisteminde maç falan oldu mu bazen kanallar vermiyor. eğer spor kanalları falan izlemek istiyorsanız. todd ssport dsmart falan alabilirsin. kablo nette kanal az ama genel spor kanalları var. tercihinize bağlı.

şu an digitürkün internet artı digitürk kampanyaları var onları da araştırabilirsiniz.
  • mikahakkinen  (04.08.23 09:33:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.