[]

manyetik dirençli spin bike (yesoul s3) ikinci el alınır mı?

Selamlar,

yaptığım araştırmalar sonucunda kayışlı ya da zincirli spin bike ların uzun süreli kullanımlarda sıkıntı çıkardığını ancak manyetik dirençli olanların sorun çıkarmadığı bilgisine ulaşmış bulunuyorum:) bu veri ışığında fiyat performans ürünlerine baktığımda da xiamoi nin yesoul s3 marka ürününün uygun olduğunu gördüm.

sıfırı 11.000 olan bu aleti ikinci el olarak 7000 tl ye sahibinde de satan iki farklı ilan var.

www.hizliresim.com

sorum şöyle, ikinci el almaya karar versem sıkıntı yaşar mıyım? yani bu aleti uzun süre, diyelim ki iki yıl boyunca sürekli kullanmışlarsa, ben aldığımda yakın zamanda bozulma ihtimali olur mu. manyetiklerde aşınma ya da azalma (teknik bilgim olmadığı için salak salak sorular soruyorum) gibi şeyler olabilir mi? olabilirse bunu nasıl anlarım deneyerek ya da başka şekilde?

bir de diyelim ki ikinci el olarak aldım. eve getirmek için demonte etsem ve eve gelip tekrar kursam sıkıntı yaşar mıyım? çünkü monte edilip tekrar demonte edildikten sonra yeniden monte edilen mekanizmalarda yalama olma sorunu oluyor diye biliyorum.

son olarak, siz olsanız 11.000 tl verip sıfırını mı alırsınız yoksa 7000 tl olan ikinci elini mi? teşekürler

 
Urunu bilmiyorum ama manyetikler kolay kolay sorun cikarmiyor. Yuvarlak kucuk knobu cevirince miknatislar birbirine yaklasiyor direnc artiyor. Miknatislar tekere degmedigi icin aletin herhangi bir bakimi yok. Gurultu de yapmiyor.

Ben olsam, ikinci elini olanini alirdim.
  • thetruenorthstrongandfree  (04.08.23 05:03:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.