[]

Ekmek tüketimini azaltmak

Abur cubur, tatli, fast food bunlari hic aramıyorum hızlıca kesiyorum. Ama ekmek konusunda ciddi sınanıyorum. Kahvaltıda menemen omlet var mesela ben bunları nasıl ekmeksiz yiyeceğim? Ekmeği hayatımdan tamamen çıkarmam mı gerekir düz karın için :(
Bir de spor sonrası korkunç şekilde acıkıyorum. Mesela ton balıklı salata tarzı şeyler asla açlığımı bastırmıyor. bunun da ekmek tüketimini bir anda kesmemle ilgisi olabilir mi?



 
kahvaltıda 1 dilim ekmek yetiyor bana. ekmeği kesmek zor değil. alışkanlık meselesi. uğraşsam o 1 dilim ekmeği de keserim. fazla zararlı bence kesmeniz yararınıza olur. glutensiz ekmekler var onlardan 1-2 dilim tüketebilirsiniz.

şimdi bünyenizi karbonhidratla doyurmaya alışmışsınız o yüzden vücut karbonhidrat arıyor. pilavla falan doldurulabilir o boşluk. ben ekmek yerine daha çok yemek yeme taraftarıyım.
  • jelly bear  (03.08.23 14:07:39) 
bence ekmeği tamamen kesmeyin, beyaz unlu ekmekleri kesebilirsiniz
bunun yerine tam buğday ya da çavdar ekmeğinden kahvaltıda günde 1 dilim yiyebilirsiniz.

spor sonrasında ton balıklı salataya da haşlanmış bakliyat (nohut, kuru fasulye, karabuğday vs.) ekleyin kesinlikle
  • noxie  (03.08.23 14:15:09) 
Oturuşta bazen 1 ekmek yiyen ben, zamanında çok başarılı şekilde kesmiştim. ama ben de kahvaltılarda çok zorlanıyordum, haftaiçi çalışırken kahvaltıyı kesmiştim, if yapıyordum. haftasonu kahvaltılarında da tam buğday yiyordum 1-2 dilim. çok faydası oluyor. şu an ise ihtimalsiz deneyemiyorum bile. kahvaltıda ekmeksiz yapamıyorsanız siz de kahvaltıyı öğünden kaldırmayı deneyin bence.


  • furry burns  (03.08.23 15:36:52) 
Ekmek var ekmek var. Eğer ekşi maya çavdar gibi ekmek yerseniz bir dilim o kadar zararlı olmayabilir. Yani sporunuz, dengeli beslenmeniz tamsa ve çok büyük bir kilo probleminiz yoksa kaliteli bir ekmekten miktarı abartmadan yiyebilirsiniz diye düşünüyorum.


  • fotrsapka  (03.08.23 16:07:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.