[]

Erkekte Geçmeyen Kaşık mantarı

Şimdi arkadaşlar şöyle bir sorunum var. Erkeğim, diyabet var. Geçen sene yumruk büyüklüğünde bir kaşık mantarı çıktı. Yaz mevsimidir çok ciddiye almamaktır derken büyüdü.

Hijyene dikkat ederim, 2-3 ayrı doktora gittim, trevazon canesta furnitin terbisin filan kullanmadığım ilaç kalmadı. Ama kırmızılı bölge gitgide büyüdü, kaşıntıdır filandır falandır hayat kalitemin içinden geçti. 1 yıldır iyileşmedim.

Aynı durumu yaşayan ısrarlı bir şekilde bitmeyen bu tarz durumla karşılaşan oldu mu?
Alanında hakikatten iyi bir doktor cildiyeci öneren olabilir mi?

Her tavsiyeye açığım.

 
Mantar ne olursa olsun çözümü bağışıklık sistemini iyileştirmekten geçen bir hastalık, o da beslenmeyi doğru düzenlemekten geçer.

Şeker, nişasta ve unlu gıdalar bağırsaklara olabildiğince az hatta hiç verilmemeli. Asitli içecek alınmamalı. Doğal olmayan yağlar kesinlikle beslenmeye eklenmemeli. D vitamini takviye edilmeli, c vitamini ve diğer kan değerleri desteklenmeli...

Mantar sadece semptomları (belirtileri) giderilmekle şifa bulan bir hastalık değil onun için en başta beslenmenize ve kan değerlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Geçmişler olsun.
  • muhayyer divan  (03.08.23 11:28:17) 
Muhayyer + 1

İlave olarak probiyotik önerebilirim.
  • Phoebe  (03.08.23 11:51:01) 
tahılı ve şekeri kesip iyi bir probiyotiği uzun süre kullanmalısın.

nt probiyotik veya velavit V-Probiotics with Enzymes olabilir. bunların yanında prebiyotiklerden zengin beslenmen ve ev yoğurdu gibi ürünler tüketmen de fayda eder.
  • orpheus  (03.08.23 12:29:57) 
Çok teşekkürler. Şüphelenmiştim zaten, bir an evvel düzgün bir diyet rejimine gireyim. Ekstradan ilaç/doğal destek tavsiyesi olan varsa onlara da açığım. Sağolun


  • MonteKristoKontu  (03.08.23 12:48:48) 
Editleyemedim. Partneriniz varsa o da muayene olsa iyi olur.


  • Phoebe  (03.08.23 13:01:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.