[]

eksiduyuru'da cevap bekleme süresi ne kadardır?

Bir soru sorduğumuz zaman 1 gün boyunca cevap gelmiyorsa, daha fazla beklemeyelim mi?
Ne zamana kadar umut vardır?



 
Sorunun niteligine göre degisiyor. All or nothing.


  • Avoiding The Puddle  (02.08.23 23:14:17) 
Anasayfadan düşene kadar.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (02.08.23 23:22:27) 
genelde soru, sayfanın orta kısmının aşağısına düşmeye başladığında çok ilgi çekmemişse sonrasında pek yanıt gelmiyor. yani süre değil de sorunun konumu önemli gibi.


  • psipsipsi  (02.08.23 23:22:34) 
peki cevap alma ihtimalinin yüksek olması açısından, hangi saatlerde/günlerde soru sormak makuldür?


  • squidward  (02.08.23 23:42:33) 
Bro gereksiz sorguluyorsun. En alttaki duyuru 12 gibi açılmış, neredeyse 12 saattir yayında, yani bir duyuru 12 saat anasayfada yayında kalabiliyor çok önemli değil yani kaçta açtığın, ilgi çeken bir duyuruysa ya da çok spesifik bir zümreye hitap etmiyorsa illa ki cevap alır.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (02.08.23 23:57:41) 
@Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet +1


  • mikahakkinen  (03.08.23 09:03:09) 
16 saat içinde cevap gelmediyse büyük ihtimalle gelmeyecektir.

Bir önceki duyurunuzda çok fazla detay vermişsiniz. Cevap verebilecek biri olsa da tüm yazıyı okumak zor gelmiş olabilir.
Belki o duyuruyu sadece şöyle yazabilirdiniz:

"KPSS'ye yönelik problem ve geometri kitabı önerir misiniz? Çözümlü olmasını ve YKS'ya yönelik olmamasını tercih ederim.
İlyas Hoca'nın yayınlarını çözdüm, yeni bir yayın arıyorum."
  • michael_knight  (03.08.23 09:49:49) 
Benim bazen çok eski duyurularıma bile cevap geliyor. Arama yerinden bir şey aratırken denk gelmiş ve cevaplamış olabilir, profilime bakmış ve oradan bir duyuru gözüne kestirip cevaplamış olabilir.

Bunun bir süre sınır yok bence.

Ancak, 3 gün içinde cevap gelmezse ihtimal çok düşük. Zaten 3 gün içinde aynı duyuruyu açamıyorsunuz diye biliyorum. 3 gün sonrasında olur da sorunuz bir muhattabına denk gelmediyse, ilerleyen günlerde gelebilir umuduyla 3 gün sonra eskisi silinerek tekrar sorulabilir bence.
  • ananiyimioguz  (03.08.23 11:23:46) 
Önce ana sayfadan, sonra da sağ pencereden düşene kadar. Ondan sonra cevap gelme olasılığı çok düşük. Ya canı sıkılmış biri olması lazım ya da azimli arkadaşlar oluyor onlar el atacak. Arada görüyorum 3 gün sonra, benim cevap verdiğim duyurunun gündeme düştüğünü görüyorum. Genelde kızların duyuruları 3 gün sonradan canlanıyor gerçi ama ahgafgsaga Önemli konulara da el atanlar var tabii.


  • nawar  (03.08.23 14:01:26) 
Eski duyuru olsa 1 hafta sonra da cevap gelebilirdi. Artik ana sayfadan dustukten sonra zor


  • floydian  (03.08.23 15:46:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.