[]

bilgisayarda hız için ilk bakmamız gereken özellik nedir?

ram midir önemli olan, işlemci frekansı mıdır nedir?




 
işlemci, ssd


  • tabii lan manyak mısın  (02.08.23 22:46:25) 
İşlemci jenerasyonu ve segmenti, ram jenerasyonu ve boyutu, ssd okuma/yazma hızları.

İşlemci frekansı ve çok ram kulağa güzel gelebiliyorken 10 senelik bi çok ghz'lik i7 işlemcili bilgisayar canınızı sıkabilir de.

Bi genel intel/amd işlemci jenerasyonu ve segmentlerine bakın zaten bunların takılı olduğu bilgisayarlar da o segmente hizmet edecek şekilde donanımlandırılmış oluyorlar.
  • hedep  (03.08.23 03:32:08) 
@hedep +1 konuya çok hakim değilseniz genel sistem performansını en iyi yansıtan şey işlemcinin ne kadar yeni ve hangi segmentte olduğu.

Eğer işlemciniz yeni bir nesil ve uygun segmentteki bir ürünse ikinci olarak tutarlılığı artırmak için ram frekansı ve miktarına bakabilirsiniz. Hiyerarşi bu şekilde. Bu hiyerarşinin dışında bağımsız olarak önem arz eden şeyse ssd mi hdd mi kullanıldığı. ssd olmasına özen gösterin.
  • akhenaten  (03.08.23 08:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.