[]

Olan olaylardan rahatsızlık duymama rağmen görmezden gelinmesi

Merhabalar,

Geçen hafta arkadaşımın nişanına gitmiştim ve saat 23 sularında eve döndüm buraya kadar problem yok.
Erkek arkadaşım açısından saat 23 sularında eve dönmem sonrasında arkadaş uğruna böyle geç saatlere kadar(ki bence değil gayet normal) dışarıda olmam sıkıntıymış arkadaşlarımla görüşmeyecekmişim ( avcunu yalar )
bu konudaki rahatsızlığımı daha öncede belirttim bir süre normalmiş gibi daha çok umursamaz tavırla tabi geçiştirmiş ( düzeldiğini düşünmüştüm bu konudaki düşüncelerime saygı duydugunu vs.) geçen bu durum olunca yaklaşık 4 gündür doğru düzgün kendisiyle konuşmuyorum benimle düzgünce yüzleşebileceğin zaman konuşuruz diyorum çünkü sürekli konuyu görmezden gelip kendince alttan aldığını düşünüp bu alttan alma da aşkım canım naber vs. gibi iltifatları ki yemezler, rahatsızlığımı dilegetirip 4 gündür her gün konuşmak istediğimi bu konudan kaçmayacağımı ve kırıldığımı bu konudan rahatsız olduğumu söylüyorum.
yaşlar e 29 k 25 .
kendimden bahsedecek olursam ortamım bar vs gibi takılmam, ev kuşuyumdur genel olarak ama arkadaşlarım ile görüştüğümde de asla kırmam katılırım genelde ya evlerde görüşürüz ya kafeye gidilir yada düğün nişan olur bu ( bazen etkinliklere de giderim) ve bunlara katılımım zaten sık değil.
Kısacası böyle düşünen daha öncede bu şekilde sıkıntı ve kavga yaşamış olduğum biri olduğu için artık tahammülüm kalmadı ve gerçekten adam akıllı konuşup çözmek için sabrediyorum.Ayrıca bana sabah dediği cümle aynen şu " bu halde olmamızın sebebi arkadaşların git arkadaşlarına kız"
Çözülür mü?
Teşekkürler.

ek: gece 11 12 bana gelmez buna dikkat et mesajı aldım.

 
çözülmez gözlemlerin doğru

konuşmak istediğin bir konu var aşkım canım çiçek böcek hediye gibi şeyler tam da bu olayı konuşmadan etrafından dolanmak için yapılan şeyler
  • freebird5406_2  (02.08.23 14:55:45) 
çözülmez.
ha sever ayrılır pişman olur akıllanır vs başka bir ilişkide düzelmiş olabilir ama mevcut ilişki içerisinde düzelmez. ekonomimiz daha çok umut vaadediyor

  • kisa  (02.08.23 15:08:30) 
2.yıl oluyor ağustos 5'te. @sivrisinek


  • madurumdamadurum  (02.08.23 15:16:14) 
Çözülmez. Bu sabah söylediği cümle sorumluluk almak istemediğini ve düşünce yapısını değiştirmeye niyeti olmadığını (çünkü hatalı olduğuna inanmadığını) gösteriyor.


  • fotrsapka  (02.08.23 15:23:33 ~ 15:23:46) 
Çünkü tehliyeliymiş dışarısı, çünkü asla kadın çocuk erkek farketmeksizin sanki gündüz gasp öldürmek rahatsız etmek yaşanmıyormuş gibi bir inancı var.


  • madurumdamadurum  (02.08.23 15:32:03) 
Ekonomimiz daha çok umut vadediyor +1

Lütfen kendinizi “ben bar kadını değilim” “zaten çok az çıkarım” gibi cümlelerle “aklama” ihtiyacı hissetmeyin. Bu psikolojik şiddettir. Şimdiden suçlu hissetmenizi sağlamış bile.
  • ruhen hastayim ben  (02.08.23 15:36:18) 
Çözülmez

Bu ne yaaa böyle, annen baban yakınların bunun derdine düşmüyor, belli ki başının çaresine bakabileceğini biliyorlar. Elin adamının mı derdi oldu. Ayrıca gece 11 nedir yahu. Millet o saatte dışarı çıkmaya başlıyor. Bunun için bar, club , içki vs olmasına gerek yok. Gece arkadaş grubunu alırsın, masanızı kurarsınız çimenlik, sahil, teras vs kahvenizi içer muhabbet edersiniz .

Lütfen böyle düşünce yapısındaki insanlara prim verip , daha da kafanıza çıkartmayın. Bunun bir adım sonrası otur evinde, o kıyafet olmaz, x ile görüşmeni istemiyorum, çay götür , yemek yap, ben çalışıyorum sen evde otur.


7 yıllık evli erkek kişisiyim. Bir gün olsun ne eşim, ne ben ona bu gibi konularda saygısızlık etmedik. Bu gibi sorunların temeli güvensizliktir ve kıskançlıktır. Bu ikisinin olduğu yerde sağlam bir ilişki beklenemez.
  • janavarorion  (02.08.23 15:54:53) 
25 yaşında bir kadın, arkadaşının nişanı gibi 40 yılda bir gerçekleşecek bir etkinlikten saat 11'de döndüğü için bırak erkek arkadaşına, anasına/babasına hatta varsa çocuğuna bile hesap vermemeli. çözülür ama sen dik durursan ve bu konuyu bir daha açılmamak üzere tek seferde kapatırsan çözülür. geçiştirerek, üstünü örterek ilerlerseniz bir sonraki nişanda aynı şeyleri yaşarsınız.


  • hrskrs  (02.08.23 16:17:38) 
Kendini ifade edememek
Toplumsal değerlerin öfkesini sahiplenmek ve aktarmak
Suçluluk hissedince kaçmak ve konuyu geçiştirmek
Kişisel alana saygı duymamak
Sorunu iletişim ile giderme teklifini geçiştirmek
İletişim ve empati becerisi yok. Hikayenin içeriği önemsiz. Bu konuyu çözsen başka konu yine çıkar karşına. Çare şiddetsiz iletişim eğitimine yollamak
  • hasmetizm  (02.08.23 17:16:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.