[]

Bursa - Sabiha Gökçen

Bursa'dan sabiha gökçen e en kolay şekilde nasıl giderim. Biraz manyakca bi soru oldu sanki ama :)

kadıköy deniz otobusu de kalkmış, normal otobusle gidicez herhalde sabiha gokcen e yakın bi yerde bırakıp ordan servisleri falan oluyor mu firmaların acaba? bilen eden varsa. deniz otobusyle yenikapıya gitsem cok mu sacma olur? :)


 
Pendik'e giden servisler var otobus sirketlerinin onlar biliyor nereden inip otobuse binebilecegini veya nereden en kolay taksi bulabilecegini. Nilufer veya Kamil Koc ile gidebilirsin. Alternatif olarak Bursa - Kadikoy - Kabatas Deniz Otobusu var ama bir sabah bir aksam o yuzden uymayabilir saatleri.


  • 2pac  (30.06.10 16:42:19) 
bursa'dan yenikapı'ya gelip, yenikapı'dan deniz otobüsüyle bostancı'ya geçip e-9'a binseniz?


  • meta  (30.06.10 16:43:11) 
firmaların servisleri Pendik'e kadar falan gidiyor. Oradan Kurtköy dolmuşlarına binmen gerek. Şöföre de seni sapak'ta bırakmasını söyleyeceksin. O sapaktan da Sabiha'ya yürüyeceksin. (nerden baksan 1 km)

Ha vaktin bolsa otobüsle Kadıköy'e veya Bostancı'ya gidip oradan belediye otobüsüyle direkt havaalanına gidebilirsin.

Ben ise şöyle yapıyorum. Otobüsle Taksim'e geliyorum erkenden. Arkadaşları neyim görüp Taksim'den Havaş'ın servisine biniyorum. (13 tl)
  • black sabahat  (30.06.10 17:31:37) 
1)yalova-pendik feribot. ordan taksiyle cok yazmıyordu.
2)bursa-yenikapı, yenikapı-taksim otobus, taksim sahiba havaş(13 lira)
3)bursa-pendik (e-5ten gecen varsa bin orda inersin) ordan da bi yol vardır ya la.
  • hubble  (30.06.10 17:56:51) 
daha da ileri gidersen izmite kalkan sevrisler vardır.onlara binersin.izmit otogardan direk bursaya giderin aktarmalı ama güzel aktarmalı olur beklemezsin hiç...
dene derim

  • raki masasinin degismez adami  (30.06.10 18:12:52) 
bursa-yalova otobus-pendik feribot-taksi veya otobus (taksi fazla yazmaz)


  • jamswety  (30.06.10 19:13:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.