[]

2000 tl altı vergi borçlarının affedilmesi

23.10.2022de ceza yedim, tebliğ 16.02.2023 olduğu için 888 tl trafik cezası affedilmemiş? Vergi dairesi emniyete dava aç diyor. Vergi işlerinden anlayanlar bunu açıklayabilir mi?

Vergi dairesi 2022 de bizim ekranda olması lazım borcun diyor. Ama cb açjklamasında 2022deki borçlar diyor?


 
Uğraşmayın derim. Benim de üç yıl önceden vardı 1800₺ başka bi cezam daha vardı, ikisi de 2000₺ altında ama silinmedi. Öde geç. Her şekilde alırlar onu tahakkuk olduysa.


  • dakota  (01.08.23 18:00:02) 
Ödicem tabii de yani bu çakallıkta ayrı seviye. Adalet çalışanıyım genel af yok dediler katilinden sapığıba herkesi saldık.


  • mikahakkinen  (01.08.23 18:30:11) 
benim de gss prim borcum vardı, silinmedi. gib'de yapılandırma başvurusu sayfasında okuduğumdan anladığım kadarıyla "gelir idaresinin tüm kanalları" gibi bir ibare var, toplam borç 2000tl altında olmalı diye anladım. hiç değilse sgk faizi silmiş :)


  • solitude ov the lonliest star  (01.08.23 19:47:12) 
Gelir vergisi borcum vardı. Silindi.

Yasa da belirttiğiniz borçlar dahil mi kontrol ettiniz mi ?
  • kaiserr76  (01.08.23 21:28:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.