[]

Karadeniz tur

Ailemle kara deniz turuna çıkmak istiyoruz 3 kişiyiz, Karadeniz turları nerden satın alınır memnun kaldığınız şirket hangisiydi




 
  • jamswety  (01.08.23 16:34:11) 
bayramda tur aldık pişman olduk. 4 gece 5 gün müydü neydi, rize, artvin, trabzon, batum. vaktin %70-80'i otobüste geçiyor. 2-3 saat yol gidiyoruz, varıyoruz bir yere yarım saat vaktiniz var diyor rehber. bir şey anlamadan otobüse geri dönüyoruz. sonra biz dönüyoruz otobüse milletin gelmesini bekliyoruz bir de. her sabah planlanandan yarım saat bir saat geç çıktık. şehri gezmek yerine bir de rehberin anlaşmalı olduğu dükkanları gezdik, restorantlara gittik. yani değmedi açıkçası. daha uzun bir süre olsa belki memnuniyet artabilirdi ama pişman olduk. tatilbudur'dan almıştık bu arada. ha bir de sürekli birisi hastalanıyor, birisi kusuyor bir de onların işlerini görmelerini bekledik. imkanınız varsa gidin her şeyi kendiniz ayarlayın keyfinize göre gezersiniz.

Komşumuz da otobüsle balkan turu yapmış daha geçen hafta o da aynı dertten muzdaripti bütün vakit otobüste geçti dedi.
  • opethian  (02.08.23 02:45:44 ~ 02:47:12) 
Biz kapalı grup gittik Giza ile arkadaş grubumuz iyiydi, ama grup büyük olunca grubu dolduracak ebatta yer sayısı az, vaktimiz yolda geçti. Bir arkadaşım Bukla ile gezdi, orada gruplar daha küçük ve konaklamalar da gezilen yerlere daha yakınmış. Tavsiye etti.


  • SiyamkedisiZorro  (02.08.23 09:37:09) 
hangi şehirden çıkacaksınız?
ulusal firmalarla şehir acentaları arasında büyük farklar olabilir.
1. konaklama nerede olacak? şehir merkezi otellerinde konaklama değil, yayla konaklaması olan acentalarını tercih edin. hatta hele ki "yüksek yayla" konaklaması olursa tadından yenmez. bu arada yayla otellerinde konfor azdır, duvarlar incedir, ahşap bungalovsa her adımda gıcırdar. artık yaylanın hatrına komşunuzun horlama sesine katlanmaya hazır olun.
2. acenta kadar rehber de çok önemlidir, rehberin kim olduğunu öğrenmeye çalışın.
3. o kadar yol gitmişken batum dahil olan bir program tercih edin.
4. serin hava bekleyerek karadenize gitmeyin, şehir merkezlerinde hava sıcak ve boğucu bir nem olacak. umduğunuz karadenizi anca yaylalarda bulacaksınız.
5. bukla iyidir ama fiyatı emsallerine göre daha fazladır. daha doğa dostu turlar yaparlar, herkesi memnun etmeyebilir.

son söz: bütün türkiye bayramda tura çıktığı için ne kadar dandik otobüs, dandik şoför, dandik rehber, dandik otel, dandik restoran varsa bayram turlarında kullanılmak zorunda kalınır. şu ana kadar bayramda tura çıkıp da memnun olan görmedim. özetle bayram gibi zamanlarda tura çıkmayın.
  • halanne  (02.08.23 09:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.