[]

Yurtdışına para gönderebileceğim en ucuz yöntem hangisi?

Transfer go önerdiler ama wise var. Tl ile kendi çevirip döviz bürosu gibi kar ediyormuş galiba. Bankada ayrıca euro hesabımda para var oradan da olur. Sorunsuz ve en az masraflı olanı tercihimdir.

Meblağ: 300 euro şu an için.

Ama ileride 18-19k euro da göndermem gerekecek. Onun için de ayrıca öneri alabilirim.

 
Wise ile 15-20 defa para göndermişimdir hiçbirinde sıkıntı yaşamadım maximum gönderdiğim 1000€ gibi bir paraydı.

Hatırladığım kadarıyla büyük meblalarda bir avantajı kalmıyordu Wise'ın direkt bankadan göndermekle aynı masrafa geliyordu, şuan durum nedir bilmiyorum.
  • edi pakbayram  (31.07.23 15:48:19 ~ 20:57:33) 
wise.

18-19k icin swift daha mantikli olabilir. Gonderici ve alici bankalarin ucretleri ayri ayri cikar, tahminim toplami 40 - 100 Euro arasina denk gelir ama bankaniza danisip daha net bilgi alin tabi. Swift ile 2-3 gun gecikmeli gidiyor bu arada.

kolay gelsin.
  • soulforge d  (31.07.23 16:18:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.