[]

Kedinin patisinde tuy dokulmesi

Selam,

Kedinin patisinde 2-3aydir kucuk bir bolgede tuy yok. İlk basta bi yere takmistir ve kopmustur - tekrar cikar dedik ama cikmadi :)

Cok kucuk bir bolgede tuy yok, baktigimda o bolgede herhangi bir yara gibi bir sey de yok. Dokununca bir sey de yapmiyor, yemesinde icmesinde enerjisinde de herhangi bir problem yok. Bulundugumuz yerde veterinerler oldukca pahali, sizce veterinere goturulmesi gerekiyor mu bu fotolara bakinca?

www.hizliresim.com
www.hizliresim.com

Simdiden tesekkurler

 
Muhtemel sebepler: alerji veya mantar.
Kedi cins ve kalıtsal sağlık sorunu olma ihtimali var. Özellikle birkaç yaşından sonra ortaya çıkabilir belirtiler. Bunun da dikkate alınması gerekir bence.

  • prole  (31.07.23 12:58:23) 
Edit: makul kirası olan semtte veterinere götürürsen daha uygun ücrete gösterebilirsin.


  • prole  (31.07.23 13:00:26) 
ayin 17sine randevu olusturdum vette bakalim, sigortasi da var o da bi kismini oder gibi

yurtdisinda oldugum icin burda her yerde vetler pahali malesef :( tesekkurler ama yine de
  • fakyoras  (31.07.23 13:43:46) 
yedikleriyle alakalı olabilir. salam,sosis veya kendi kuru-ıslak maması dışında bir yiyecek veriyorsanız kesin. bazı kediler bu tip gıdalara çok düşkün oluyor ve özellikle salam-sosis kedilerde çok değişik deri problemleri yaratabiliyor.


  • orpheus  (31.07.23 14:31:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.