[]

İş ortamı, insanlar, mekanlar vs.

Soru şu :
İş ortamınızdan memnun musunuz? evet ise neden? hayır ise neden?

----------

Sorunun Detayı şu :
Gün boyunca iş yerinde muhattap olduğunuz insanların kendisinden, muhabbetiden, doğal olarak bulunduğunuz iş çevresinden ve iş yerinin olanak ve fiziki ortamından memnun musunuz? tatmin oluyor, size fayda katıyor ya da en azından pozitif bir ruh haline çoğunlukla erişebiliyor musunuz gün sonunda?

---------

Soru olmayan ise şu :
yaptığınız işin kendisinden memun musunuz? bunu sormuyorum çünkü bazen para kazanmak için ya da belli başlı hedefler için bazı şeylere katlanmak gerekebiliyor. sevdiğimiz bir iş olabilir işin kendisi güzel olabilir vs. bunda sorun yok.


teşekkür ediyorum okuyan ve cevap verecek olanlara şimdiden.

 
1-acayip memnunum.

2-evet. Cok iyi yöneticilere ve ekip arkadaşlarına sahibim. Olanak/fiziki ortam; ofis kiralik, yenilenmesi için sahibi olan sirket ile görüşme var. Kabul ederlerse yenileme, arac sarj sistemleri ve güneş panelleri koyma gibi planlar var. O olunca daha iyi olacak ama su an genel fiziki olaraktan mutlulugum 8/10 sebebi de acayip güzel manzaram var orman/dag manzarali.

3-evet cok memnunum. Sürekli değişiyor, sürekli ya yeni sirket alınıyor ya da yeni fabrika yeni tedarikci yeni ürün vs. Direkt fabrikada olsam sıkıcı olurdu ama ürün grubunun emea tedarik zincirindeyim, haliyle yeni üründen yeni fabrikaya yeni depoya yeni müşteriye vs her şeye temasim var.

5-10 bin euro fazlasini kazanabilirim (yillik) ama kariyer gidisatim için buradayim (her 2-3 senede bir yükseldim). Çok fazla firsat var.
  • logisticsmanager  (30.07.23 21:07:25) 
Memnunum ortamdaki çoğu arkadaşım çok eski arkadaşım yada 10 senelik geçmişimiz olanlar o yüzden her türlü işi goygoy yaparak yada ciddi olarak paslaşarak yapıyoruz


  • basond  (30.07.23 21:44:25) 
Ortamdan memnun değilim. Fabrikada üretim mühendisiyim. Ekstrüzyon presleri var. Sıcaklık, ses yüksek. Aydınlık bir ortam değil. Daha güzel bir ortamda çalışmak isterdim tabii ki. Pozitif kısmı sadece şöyle oluyor. Koca fabrikaya bakıp ben burada bir şey üretilmesini sağlıyorum, koca fabrikanın yönetimine katkı sağlıyorum dediğimde oluyor. Çünkü gerçekten kolay değil. Müşteriye gidene kadar bin tane emek var. Hatta çalıştığım yer Ülker bisküvi fabrikasına yakın. Marketten para verip aldığın bisküvi için insanlar 6'da yollara düşüyor. Bunların arka planını görmek güzel bir şey.

İşten yüzde 50 memnunum. Daha iyisini yapabileceğime inanıyorum. Yani bunu şuna benzetiyorum ben. Bir komando en zor durumlar için eğitim alır. Ama görevde değilken oturup çay içer. Potansiyeli aslında çok yüksektir ama bir şey yapmaz. Bu da öyle. O kadar kafa yorup 50 tane ders geçtim ama yüzde kaçını doğru düzgün kullanıyorsun desen 5'i geçmez.
  • dissendium  (30.07.23 21:51:55) 
1. Memnunum

2. Memnunum
  • ruhen hastayim ben  (30.07.23 22:03:11) 
1-Memnunum çünkü uzaktan çalışıyorum. Bazen acaba ofise gitmek eğlenceli olabilir miydi diye düşünüyorum ama hemen aklımdan çıkıyor.

2- Evet, ilgim ve yeteneklerimle uyumlu bir iş. Ama bazen sıkıldığımi farklı alanlara kaymak istediğimi fark ediyorum.
  • Amaranta ursula  (30.07.23 23:16:15) 
1. Memnun değilim: evden çalışma var ve müşteri toplantısı yoksa yapayalnızsın aşırı saçma bir düzen. Ofise gitsen orada stajyer yeni mezun kaynıyor bu sefer toplantılar için boş yer aramakla geçiyor. Sosyalleşecek kimse de yok.
2. Maaş çok düşük neredeyse asgari ücret iş bulmak çok zor yoksa çekilmez yani

  • ashleybon  (30.07.23 23:26:00) 
Değilim.

Yani insanlık olarak çok iyiler, ama "teknik bilgi / iş becerisi" açısından çok kötüler. Günde 2 saat çalışmıyorum, ona rağmen performans puanlarında falan üst sıralardayım. 1 seneye yaklaşıyor buraya girdiğimden beri, kesin baya köreldim ama haberim yok :) Bu da bizim sektörde başına gelebilecek en kötü şey.

Ofise ayda 1 falan gidiyorum ama ofis mükemmel. İçeride özel aşçı var, barista var, açık büfe kahvaltı var vs. vs. Bi çay bardağı almışlar, ilk gördüğümde 10 dk inceledim, ömrümde o kadar kaliteli cam görmemiştim. Fiziksel olarak baya iyi. Gerçi o kadar para harcamışlar ofise, yine de herkes evden çalışmak istiyor :)
  • plutongezegendegilmi  (31.07.23 22:02:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.