[]

robot süpürge

Merhaba,
Robot süpürge almak istiyorum. evde halılar, kilimler, parke zemin ve mermer zemin var.

araştırırken nelere dikkat etmeliyim? mağazadaki satış personeli 3500 pa ve üstü değerde olanları ve zemin tanıma özellikli olanları tercih etmemi söyledi.

hangi modelleri önerirsiniz?

arkadaşlarım Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro modelini tavsiye etti. siz ne dersiniz?
cevaplar için şimdiden teşekkürler.

 
  • NightBringer  (30.07.23 21:15:22) 
Arkadaşınızın önerdiği gayet iyi. Ben karcher rcv5 aldım , performansından memnun kalmadım, servise gitti değişim iade geldi. Yenisi gayet başarılı şu an. Ancak karcher servis berbat. Ulaşamadım bile


  • primetime  (30.07.23 22:44:19) 
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro

Yeni aldık, çok iyi iş görüyor.
  • piotr  (31.07.23 09:54:41) 
çekiş gücü vs satış taktiği. 1500-2000pa çok çok yeterli.

halı tanıma özelliği mop yaparken işinize yarar. bu özellik olmadığında mop yaparken kirli sulu bezle halıyı da silmeye çalışır. (ben hiç mop kullanmıyorum o yüzden benim için hiç önemli değil, siz mopu kullanacaksanız faydalı olur)

tavsiyem stabil çalışan roborock gibi markalara yönelmeniz. mağazadansa internetten alırsanız çok daha uygun fiyata alırsınız. özellikle amazon.de'yi ürün memnuniyeti konusunda tutumları nedeniyle tavsiye ederim.
  • artci sarsinti  (31.07.23 12:53:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.