[]

Gögüs kılları

Erkekler göğüs kıllarınızı makineyle kısaltıyor musunuz? Tişörtün boyun kısmından çıkıyor. Kısaltmayı düşünüyorum. Artış olur mu?




 
Artış olmaz, kısaltıyorum çünkü rahatça uzamış kıllar cidden çok çirkin. Gür olsa yumak yumak ayrı bir sorun, seyrek olsa göğsün ortasında çinli sakalı gibi duran bir tutam kıl ayrı sorun.


  • akhenaten  (30.07.23 10:19:24) 
kaslı bi vücudum olmadığı için kısaltmıyorum. çok rahatsızsan lazere git


  • jelly bear  (30.07.23 10:46:23) 
Erkek dediğin böyle olur;
www.google.com

Neyse saka bir yana Türkiye'de daha kafaya takardim ama Fransa'da hiç takmıyorum. Aksine esim cok seviyor ve esimin arkadaslari da "keske benim herifte de göğüs kili olsa" falan diyorlar, erkeksi buluyorlarmis. Neyse.

Eğer sizi rahatsiz ediyorsa kisaltin. Ben misal çok saçma duruyorsa kesiyorum orayi yani güzel durmuyor olarak. Ama onun dışında zerre umrumda değil.

Artış olmaz. Zamanında kisaltmis biri olarak söylüyorum.
  • logisticsmanager  (30.07.23 12:11:06) 
makineyle kısaltıyorum. yaz aylarında çok rahatlatıyor. kışın da kısaltıyorum tabi :)


  • tabudeviren  (30.07.23 12:13:30) 
yazın bacaklardaki ve kollardaki kılları makineyle kısaltıyorum birkaç ay sonra eski halini alıyor. artmaz ama eski haline gelir yine.


  • yetkili birine benzeyen abi  (30.07.23 16:51:26) 
Artis olmaz. Care: Philips Norelco bodygroom.


  • thetruenorthstrongandfree  (30.07.23 17:14:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.