[]

yamac parasütü

yapanlar var mi? nasil bi his? yapmayi planliyorum yakin zamanda ama biraz korkuyla birlikte amaan bi kez geldim dünyaya n'olacak hissinin getirdigi assiri bosvermislik arasindayim. korku da diil de heyecan diyelim.




 
Egitmenle birlikte yapiyorsun. Tamamen turistik bir aktivite. Cok heyecan verici bir sey degil. Oturup, manzaranin tadini cikariyorsun.


  • thetruenorthstrongandfree  (29.07.23 21:59:04) 
Eğitmenle yaptığınız için kendinizi daha çok güvende hissedebilirsiniz. Ben yapmıştım,heyecanlandım ama keyifli de geldi. İçinizden geliyorsa deneyin ama deneyimli bir yerde yapın.


  • asteriks  (29.07.23 22:05:55) 
Ben yaptım, şimdi dönüp baktığımda nasıl cesaret etmişim diye şaşıyorum. Bir daha yapmam sanırım. Eğitmenle yapmak hem güven verici hem de totonuzun eğitmenin bacaklarının arasında olması bir yanıyla da rahatsız edici.


  • Amaranta ursula  (29.07.23 22:26:00) 
Hatayda ve fethiyede yaptim, yukseklik korkum olmasina ragmen sorun yaşamadim. Cunku oturur vaziyette oldugun ve ruzgar, paraşütü alttan doldurdugu icin düşüyor hissi oluşmuyor baya direnç uyguluyor. Beyin de kanıyor sanırım. Korku oluşmuyor. Sadace koşup koşup yamaçtan kendini birakma, kalkarken ruzgari denk getirme gibi kısımları biraz geriyor. Onun disinda gayet keyifli, ölmeden önce yapilmali bence.


  • ananiyimioguz  (29.07.23 22:50:03) 
2 yıl kadar yaptım.

eğitim süreci işte 3ay falan sürer
temel yetkinliklerin kazanılması 12ay

sonra istediğin tepeden çıkabilir duruma gelirsin.

maalesef zengin sporu. kanat pahalı, boş zamanın çok olacak, çok ara vermiyeceksin spora yoksa kas hafızası gidiyor vs.

aynı kiloda bir buddy bulabilirsen belki masraflar yarıya düşer ama o da oldukça zor aslında.
  • duyurukullanıcısı  (29.07.23 23:35:07) 
arkadaş sağolsun adana'da ısmarlamıştı :D akrobasi kısımları çok keyifli ama geri kalan kısım düz süzülme. ilk 10 sn hoş geliyor ondan sonra alışıyorsun. akrobasi yaptırabilen bir hoca bul :D bende yükseklik korkusu var ama o korkuyu hissetmiyorsun


  • glamdr1ng  (30.07.23 01:26:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.