[]

Laptop önerisi

Şimdi efendim ben mobil takılan, kafelerde çalışan biriyim. Laptopumu sürekli yanımda gezdiriyorum yani. Bana windows tabanlı, çok ağır olmayan, performansı beni üzmeyecek güzel bir laptop lazım. Ne önerirsiniz? Bütçe 1000usd, 27bin tl.

Büyük ekran, ince bir tasarım olsa güzel olur.

Matriks dışında beni pek ilgilendiren program da yok.

Matriks çalışssın yeter.

 
lenovo thinkpad e15 al hocam


  • nibba  (29.07.23 12:04:23) 
10.000 TL altı herhangi bir bilgisayar görür.
Zaten Win 10 kurulabilen sistem için matriks yanında kek kalır.

  • diyecevaplandı  (29.07.23 12:37:31) 
bahsettiğiniz kullanım ile isteğiniz bir tık çelişiyor. çok ince, taşınabilir ama büyük ekran. eğer ekranı da sorun olmaz derseniz huawei matebook 800$'ın tl karşılığı civarı satılıyor hep çok memnunum. incecik ve güçlü.

bu arada sadece matriks olsun, tarayıcı vs gezeyim dersen üstteki yanıta katılıyorum. çoğu laptop iş görür. illa büyük ekran dersen buna bakabilirsin www.hepsiburada.com

ya da o kadar güçlü laptop olmasa da olur dediğim işleri görse kafi dersen bu da güzel www.hepsiburada.com

not: satıcıları bilmiyorum sadece modeller için link attım teşekkürler
  • avatar is back  (29.07.23 13:04:54) 
Thinkbook


  • prole  (29.07.23 15:06:34) 
Büyük ekran dediniz.

17inc olup da bulabileceğiniz en hafif laptop şu aradaş:

www.lenovo.com

Sadece 2kg

Ekran çok büyük olmasın (15inc civarı olsun) ama daha hafif olsun derseniz;

Dell Latitude, Vostro
Lenovo Thinkbook, Thinkpad

Gibi cihazlar 1-2 kg arasına bulunabilir.
  • ananiyimioguz  (29.07.23 15:35:21) 
teşekkürler arkadaşlar.

büyük ekrandan kastım 15inç'di zaten.
  • heartwork  (29.07.23 17:21:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.