[]

lazer epilasyon sonrası bacaklarda kaşıntı

salı günü yaptırdım lazeri. çarşamba gününden itibaren bacaklarım (dizden altı değil de üst kısım) kaşınnmaya başladı. göğüs sırt kol da yaptırdım ama bacaklarda sıkıntı oldu sadece. kaşıntı olan yerlerde kıl köklerinin dibi kırmızı kırmızı. internetten baktım 1-2 güne geçer diyodu. nemlendirici krem sürdüm biraz yatıştırdı ertesi gün gene aynı şiddetteydi kaşıntılar ve görüntü de kötüydü o yüzden işlemi yaptırdığım kurumu aradım fotoları çektim sıkıntılı bölgelerin gönderdim doktor kortizonlu krem önerdi bir tane sorun yok batıklar çıkıyor, kıl köklerindeki pislikler dışarı vuruyor gibi bir şeyler dedi 2 gün kremi kullan normale döner dedi. dün akşam kullandım sabah rahat geçti açıkçası iyi dedim azalıyor biticek herhalde ama akşam artmaya başladı tekrar 7 gibi sürmeme rağmen kremi şu saat itibariyle dünden daha fazla kaşıntım var baya rahatsız ediyor gece nasıl uyuycam bilemiyorum. hatta dizden altı da kaşınmaya başladı. yarın olmadı gidicem doktorun yanına ama önden bir fikir alayım dedim benzerini yaşayan, duyan var mıdır veya durumla ilgili fikri olan? ne kadar ciddiye almalı durumu vs.




 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.