[]

Power tuşu bozulan samsung

Merhaba, telefonumun güç tuşu bozuldu. Ekranı açabilmek için güç tuşunu kullanıyordum. Şimdi ekran kilitlerini kaldırdım ama ekran kararınca telefonu açamıyorum. Ekrana bir kaç kez l dokununca açılıyordu telefon o ayarı hatırlayamadım. Hatırlayan var mı?

Ekran karardığında bu telefonu nasil açabilirim? Beynim durmuş durumda şu an.


Şarjı tamamen bittiğinde hiç açamayacağım telefonu sanırım.

Teşekkürler

 
Elimdeki telefon samsung olmadığından birebir deneyemiyorum, model de yazmamışsınız ama parmak izi okuyucu yok mu ? Normalde parmak izi okutunca direkt açılıyor diye biliyorum kilit parmak izi olarak tanımlı ise.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (28.07.23 19:12:31) 
Ekranı açmak için çift dokunun diye bir seçenek var menüde. Arama yerine "çift" yazarsanız çıkabilir.

Veya arayüzden arayüze değişebiliyor ama bende gelişmiş özellikler > hareket ve işaretler içinde yer alıyor bu ayar. Kapatmak veya açmak için çift dokunun diye 2 seçenek var.

Eğer bu ayar burada, kilit ekranı veya ekran ayarı altında yoksa. Yani telefonun kendi ayarlarında bulamazsanız,

"Screen Off and Lock" uygulamasını yüklerseniz, bu uygulama dolaylı yoldan yapıyordı. Sanırım always on display özelliğini kullanıyordu.

Ama telefon tamamen kapanırsa açabileceğinizi sanmıyorum. Telefonu reboot etme, download mod a veya boot menüye erişimi sağlayan bütün kısayolların içinde güç tuşu da var yani o olmadan zor :/

Mecbur tamire gidecek gibi duruyor.
  • ananiyimioguz  (28.07.23 19:27:30) 
telefonu güç tuşu olmadan fastboot moduna alabiliyorsan açabilirsin kapansa da...
mesela bende güç tuşu bozuk asus telefon var. telefon kapalıyken ses açma tuşuna basılı tutarken kabloyu taktığımda fastboot moduna giriyor. fastboot reboot komutuyla da açılıyor.

hatta bir adım öte gidip sistem dosyasını modifiye ettim ve kapalıyken şarja takınca da otomatik açılıyor. off-mode charge olayını devre dışı bıraktım.
  • konetsu  (29.07.23 10:49:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.