[]

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan memnun musunuz?

Yoksa mümkün olduğunca tercih etmiyor musunuz?
Görüşlerinizi merak ettim..

Teşekkür ederim :)

 
uçuşların çoğu istanbul havalimanına kaydırılmış olmasına rağmen özellikle sabihayı tercih ediyorum. metro da açıldıktan sonra ideal bir havalimanı oldu bana göre.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (28.07.23 11:13:35) 
Evime uzaklığı ve içinin keşmekeşliği, kirliliği nedeniyle tercih etmemeye çalışıyorum.


  • fotrsapka  (28.07.23 11:15:40) 
bana ulasim olarak cok rahat bu yuzden tercih ediyorum. ist havaalani altindan da yapulsa ulasimi ciddi problem benim icin.


  • mess  (28.07.23 11:23:54) 
beşiktaşa bile gideceksem sabiha gökçenden gidiyorum. çok daha iyi.


  • jelly bear  (28.07.23 11:26:16) 
Evime yakın ve hele de metro açıldıktan sonra ulaşımı kolay olduğu için severim kendisini.


  • peki madem  (28.07.23 11:45:36) 
Evime yakin +1

Sancaktepeden Istanbul havalimanina gitmek zulum. O yuzden yurtici disi farketmeksizin candir Sabiha.

Lakiiiinnn, o ne kalabaliktir oyle... Bu acidan cok begenmem iste ama napalim.

(klavyem ecnebi oldugu icin karakterler icin ozur diliyorum)
  • va  (28.07.23 11:55:25) 
Yeni havalimanının da artık metrosu var. Lakin Sabiha o konuda daha rahat.


  • d max  (28.07.23 12:04:09) 
metrodan önce de memnundum, şimdi çok daha memnunum. rahat rahat gidip geliyoruz.


  • kondansator  (28.07.23 12:19:35) 
Daha fazla kullanıyorum, ancak en son dönemde temizlik firmasıyla anlaşamamaları ve güvenlik elemanlarını azaltmaları sebebiyle epey kötü duruma geldi. Yinede yakınlığı sebebiyle tercih sebebim.


  • Northern Mariner  (28.07.23 12:37:47) 
Genel olarak sevdiğimiz bir havalimanı, sadece metro aracılığıyla ulaşabiliyorum. Araba ile gidersem etrafında otoparklar ve ücretsiz ring servisleri oluyor. Yeni pisti de açıldığında uçuş çeşitliliği artacaktır sanıyorum. E daha ne olsun.

Eksi yönlerine gelecek olursak; yurtdışı gelişlerde pasaport bölümünde bir kaos oluyor o can sıkıcı. İstanbul Havalimanı o anlamda çok rahat. Bir de o ahlaksız taksicilerin Allah belasını versin, metro sayesinde inşallah batarlar. (Biliyorum ağır konuştum ama kimse laf etmesin bu konuda çok doluyum)
  • Lethe  (28.07.23 14:08:28) 
Eve uzak olmasına rağmen evet. Mecbur kalmadıkça diğerini kullanmıyorum. Metronun açılmasına da çok sevindim.


  • asteriks  (28.07.23 14:30:00) 
evime 15dk, pegasus ve thy kiosk checkin ve bagaj teslimi var. kötü yanları : gümrük çok sıkı, duty free'si pahalı, prime time'da taksi sırası bekliyorsunuz, sabah akşam giden yolcuda içeri girmek için çok bekliyorsunuz.

Dönüş uçaklarını sabiha'ya almaya çalışıyoruz yoksa şirket şöförü gecenin köründe dünya yol gelip almak zorunda kalıyor, eğer zaten yorgunsa otobüsle sabiha'ya geçip oradan taksiye binmem gerekiyor.

istanbul havaalanı uzak olmasına rağmen daha rahat geliyor bana her konuda. elite olmama 3000 puan kaldı, o zaman business class girişini, kontuarlarını, lounge ı kullanabileceğim için ekstra kullanışlı olacak.
  • kimlanbu  (28.07.23 15:40:37) 
istanbul'da yaşamıyorum. ama istanbul'a gittiğimde gideceğim ilçelere ulaşımı rahat olduğu için sabihadan vazgeçmiyorum.


  • invictae  (28.07.23 22:25:08) 
ha ek olarak biliyor musunuz bilmiyorum ama restoran fiyatları baya ucuz.
happy moonsa gittim mesela 200 tlye hamburger vardı. normal fiyatlarla aynı ya da %10 fazlası falan.

  • jelly bear  (29.07.23 00:40:28) 
Acayip memnunum. Evimdeki huzuru buluyorum resmen.


  • put it in your appropriate place  (29.07.23 11:29:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.