[]

Kediyi eski sahibine versem depresyona girer mi?

Arkadaşlar, görev icabı çok uzak bir yere gitmem gerekecek uzun süreliğine. Kedim 1 yaşındayken sahiplenmiştim. İlk sahibi kediye çok çok iyi bakıyordu. Eski sahibinin annesinin bir takım sağlık problemlerinden dolayı ben sahiplendim. 5 sene ben baktım. Hayvanla elimden geldigince ilgilendim. Çok seviyorum kedimi. Şimdi gideceğim yer çok ters bir yer, ev tutmadan hayvanı götürmek istemedim ama bir yandan da eski sahibiyle iletişime gectim yıllar sonra ne olur ne olmaz diye, dilerlerse onlara tekrar verebileceğimi söyledim, çok sevinip kabul ettiler. Çünkü onlar öncesinde eğer bir gün vermek zorunda kalırsan baskasina değil bize ver demişlerdi. İçim kan ağlıyor. Neticede 5 sene geçirmişim. Hayvanı eski sahibine versem depresyona girip ölür mü, yoksa hiç vermeyip zor şartlara rağmen uzağa götüreyim mi?




 
Geçici olarak verebilirsin bence, özlersen ya da taşınman konusunda rahat edince al yanına.


  • aydogank  (27.07.23 22:58:43) 
@aydogank hocam maalesef verdim mi geri almam mümkün değil. Onlar da öyle bir şey istemiyorlar. Onlar benden biraz uzak bir şehirde zaten.


  • stejerners  (27.07.23 23:11:10) 
Konteynerde vs yaşamayacaksanız götürün. 5 senedir birliktesiniz, bırakılır mı hiç.
Depresyone gireceği kesin. Öleceğini sanmıyorum. Yani onlara alışır ama sizi hep arar.
5 senedir sizin aileniz olmuş. Bırakmayın.
  • artci sarsinti  (27.07.23 23:31:59) 
Kediden kediye ölüp ölmeyeceği değişir ancak üzüleceği kesin bırakırsanız.


  • işteöylebirşey  (27.07.23 23:42:46) 
ben kedimi türkiye'den ingiltere'ye dahi getirdim ki bilen bilir çok zor bir şeydir ingiltere'ye kedi getirmek. o yüzden sakın bırakmayın kediyi. çok üzülür.


  • asabi  (28.07.23 00:08:03) 
Yurtdisina tatile cikarken kediyi 10 gun esimin ailesine bırakmıştık yalniz kalamayacagi icin, depresyonlardan depresyon begenmis yavrum terk ettik sanip. Goturebiliyorsaniz mutlaka goturun yaniniza cok uzuluyolar.


  • instant crush  (28.07.23 06:42:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.