[]

Ütüleme yapan kurutma makinesi

Merhaba arkadaşımın sorusunu iletiyorum:

Kurutma makinesi alacağız ve marka olarak Bekoda karar kıldık. 9 kiloluk KM94b model makinede ütüleme özelliği (iron finish teknolojisi) varmış, ütülü çıkıyormuş kıyafetler. 18000₺ totalde.

10 kiloluk KM1010 modelde de indirim varmış. Yukardaki modelin ütü hariç her özelliği aynı. 14000₺.

Her ikisinde de ilk ay koşulsuz iade seçeneği var. 10 yıl kompresör garantili. Bekonun bayisinden alacağız.

Sorular: ütüden nefret eden biriyim. Bu ütüleme olayı gerçek mi, söylendiği gibi ütülü mü çıkarıyor kıyafetleri? Ne gibi dezavantajları oluyor bu ütülemeli modellerin? Fazladan gidecek paraya değecek ütüyü yapıyor mu? Ütü yapabilmesi için içine birkaç kıyafet mi koyuyoruz yoksa 9 kilo çamaşırı aynı anda atsak hepsini giyime hazır ütülü yapar mı?
Beklentim mükemmel ütü değil ama ütüyü kullanmama gerek kalmadan işte giyebilecek düzlükte olsunlar.
Son olarak önerileriniz neler?
Teşekkürler

 
ütü özelliği olmayan makineden de ütülü çıkıyor. benim basic siyah tshirt'ler kırışıksız, ütülü gibi kurumuş oluyor. Kurutma biter bitmez bekletmeden çıkartmak gerekiyor.

iron finish ekstra ne yapıyor bi fikrim yok.

genel olarak dezavantajı kumaşı yıpratması.
  • wct3 org  (26.07.23 23:27:21) 
o makinayı bilmiyorum ama ben samsung kurutma özellikli çamaşır makinası kullanıyorum yıllardır. eğer makina çok dolu değilse ve wct3'ün de dediği gibi kurutma biter bitmez hemen alırsan tişörtler vs ütülü gibi çıkıyor. direkt dolaba kaldırıyorum. ama gömlekler hemen çıkarılsa da ütü gerekiyor. o yüzden gömlek kurutma yapmıyorum nemliyken askıya asıyorum. böylece nispeten kolay oluyor ütülemesi


  • oldtimer  (27.07.23 16:09:14) 
Arçelik kurutma makinesi sahibiyim, Makinemde iron touch teknolojisi yok. Satici iron touch teknolojisi için makineyi doldurmamak, birkaç kıyafet koymak gerektiğini ve şahsen aradaki fiyat farkına değecek bir özellik olmadığını söylemişti.


  • mey17  (27.07.23 17:16:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.