[]

evden eve nakliye firması nasıl bulunur? yorumları vs.

rastgele bir firma ile iş yapmak istemiyorum. çevreye soruyorum ama son zamanlarda taşınan yok malesef. malum kimse hareket edemiyor.

internette armut.com gibi sitelerde de bakıyorum ama orda da sonradan ekstra masraflar çıkarıyorlar vs. gibi yorumlar var. yani önce verilen fiyat ile son fiyat arasında fark çıkıyormuş.

var mıdır tavsiye edebileceğiniz bir servis, hizmet vs.? kurumsal bir firma?

istanbul-andadolu yakası. semt içinde taşıma yapılacak.

 
Yildirim Nakliyat.

Istanbul Anadolu Yakasinda idim ben de. Yurt disina tasinmadan once tum esyalarimi Izmir'e tasidilar. Fiyat normalin biraz ustundeydi. Hic pazarlik yapmadim, karsiliginda tek istegim sozlerinde durmalari ve duzgun hizmet vermeleri oldu.

Harika calistilar, zamanninda geldiler, ne dedilerse yaptilar.
Su numaradan haberlesmisim kendileriyle: +90 533 263 7239

edit: 2021'de tasindim.
  • soulforge d  (26.07.23 21:15:30 ~ 21:17:23) 
Yalçındağ Nakliyeyle çalıştım, 2022 haziran'da istanbul'dan ankara'ya taşımışlardı, arkadaşım anadolu yakasında daha önce taşınmıştı, ücret de başka yerden aldıklarıma nazaran daha avantajlıydı ve ben de hem iş yapışlarından hem de karakter olarak tüm çalışanlarından çok memnun kalmıştım. eşyaları da kendileri toplamışlardı üstelik, haftalarca eşya toplamışım daha önceki taşınmalarımda boşu boşuna. çok öneririm ben de.
teli istersen ayrıca gönderirim.
not: üstelik ben anlaştıktan sonra o dönemde benzine kaç kere zam geldi, adamlar ben sormama rağmen fiyat değiştirmediler şehirlerarası olmasına rağmen.
  • sirkelimon  (27.07.23 17:53:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.