[]

Acer laptop için muadil batarya önerisi

Merhaba,

Acer Aspire 5755g i5 laptobum için muadil batarya arıyorum.

Amazon'da farklı satıcıdan bir marka buldum ama internette hem marka hakkında hem de satıcı hakkındaki yorumlar çok kötü.

Laptoba yeni SSD aldım. SSD çok pahalıya mâl oldu. Bu yüzden riske atamam.

Orijinal kalitesine yakın muadil bir batarya olsun istiyorum. Batarya MODEL NO: AS10D81

Laptop 10 yaşında olduğu için orijinal yedek parçası artık üretilmiyor.

Bildiğiniz gerçekten kaliteli bir marka/satıcı var mı?

 
Arkadaşlar bir bilen yok mu?

Bilgisayara acil ihtiyacım var.

Yeni bilgisayar alamam.

Laptopu doğrudan prize takıp devamlı elektriğe bağlı şekilde kullanacağım ama evin elektrik sistemi sorunlu olduğu için bir güvenlik önlemi olarak batarya takmam lazım.

Batarya takmadan prizde kullandığım için eski SSD'im yandı.

Lütfen kaliteli muadil batarya önerisi verin. Marka, satıcı vb.
  • anaphylacticshock  (27.07.23 11:42:27) 
dostum sakin

bu iyi bi üretici. 2 kalite pili var, bu pahalısı, ömrü daha uzun
www.pilburada.com

bu ucuzu, ömrü kısa (örneğin diğeri 2-3 seneyken bu 1 sene filan)
www.pilburada.com
  • mimo  (27.07.23 13:14:59) 
Bu HYPERLIFE markalı batarya ve bu satıcı gerçekten iyi midir?

Fiyatı diğerinin 2 katından bile fazla. Para çok sorun değol de bilgisayara ve yeni aldığım SSD'ye zarar verir diye korkuyorum. Kısa devre falan gibi sorunlar olmaz dimi?

Bu marka batarya kullanan var mı?
  • anaphylacticshock  (29.07.23 15:16:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.