[]

Adana da kebap nerede yenir?

Adana'ya ilk kez giden arkadaşımın akşama kadar vakti var, birkaç yerde yiyebilir. Güncel durum nedir, nerelere gitsin?




 
beyzade


  • glore  (26.07.23 12:04:14) 
Onbaşılar
Cik cik Ali

Edit: Beyzade de fena değil, sofrası güzel.
  • Amaranta ursula  (26.07.23 12:05:03 ~ 12:07:52) 
akşam alkol de isteriz derseniz adana kurtuluş mah. ramazanoğlu cd. cem apt altında eski dostlar kebap lahmacun var. çok güzeldi geçen yıl gittim.
ayrıca saatli çarşıda kebapçılar var biri çok meşhurdu google dan girerseniz orayı bulursunuz zaten.
afiyet olsun.
  • erty_ksk  (26.07.23 12:06:31) 
Keyf-i Asya kebap bir süredir popüler, sunumu diğer kebapçılara göre daha farklı. Salatalara ek olarak ızgara mantar ve başlangıç için körili makarna falan da yolluyor önden. Cafe tarzı bir havası var.

Bir de büyük saat civarında kazancılar var, orası daha "turistik?" "Gitmişken şöyle otantik bir yer olsun" diyenlere hitap ediyor.

Kimi insan iyice salaş ortam seviyor eğer öyleyse bulduğu yere otursun. Dışardan gelen için çok ayırt edici bir fark yok aslında kebapçılarda.

Ben çok yerde yedim ama "yok artık bu kadar da olmaz" dediğim bir şeyle karşılaşmadım tat olarak. Sonuçta şehrin insanının talep ettiği bir biçim var genel olarak her yerde.
  • akhenaten  (26.07.23 12:12:35) 
Kifidis büyüksaat kebapçısı
Erciyes ocakbaşı

Bir de büyük saat kulesinin yakınında iştah kebap 1950 var. Tavsiye edilmişti ancak deneme fırsatım olmamıştı. @erty_ksk bahsettiği kebapçı burasıdır. 2 tane iştah kebap var, benim dediğim cadde üzerindeki değil de halkbankın olduğu sokak arasındaki yer
  • mey17  (26.07.23 12:29:50) 
Kifidis büyüksaat


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (27.07.23 09:38:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.