[]

Revolut Turkiye'de calisiyor mu?

Spesifik olarak apple pay ile. Turkiye'de yasayan biri yurtdisinda yasayan birinin hesabina baglanip karti apple pay'e ekleyip Turkiye'de kullanabilir mi?




 
Muhtemelen çalışır. Apple Pay'deki problem Türk banka kartlarını ekleyemiyor olmak.
Türkiye'de olduğum süre zarfında Apple Pay'e kayıtlı olan Revolut kartımı kullanabiliyorum (Apple'da Türkiye adresim kayıtlı)

  • nededigimibiliyomuyum  (25.07.23 13:28:34) 
evet.

ama yakın saatlerde hem tr'de market hem olduğun ülkede alışverişler yaparsan dolandırıcılık uyarıları, hesabı geçici kilitlemeler gibi şeyleri sıkça görmen olası. yüksek oranda günlük kullanıma dönüşürse hesap da kapatılabilir
  • avatar is back  (25.07.23 14:00:07) 
Evet kullanılıyor ancak arada pos cihazından kaynaklı olarak ödeme yapılmıyor. Sadece apple pay'e güvenilip yola çıkılmaz.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (25.07.23 15:54:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.