[]

araç nasıl hızlı satılır?

selamlar,
dört gün önce aracımı iki farklı ilan sitesine koydum. toplamda 200 görüntüleme aldı bu süre içinde. bana çok az geldi. eş dosta da epey haber saldım ancak bu süreçte hiçbir alıcı aramadı.

aracın manuel olması mı direkt etki ediyor acaba? galericiler ve ilgili araç alan siteler aracı piyasanın en düşük fiyatından satın alıyor ki ev alacağım için o fiyat da bana yetmiyor. bu süreci hızlandırmanın bir yolu var mı? ilk kez araç sattığımdan anlamadım.

araç satmanın başka bir yolu var mı hızlı şekilde?

 
Sahibindende ilanınızı yukarı taşıyacak doping aldınız mı?
Fiyatınızı diğer ilanlar ve sitelerin değerleme araçları ile belirlemeye çalışın, diğer ilanlarla benzer ve pazarlık paylı fiyat yazmalısınız, ilan dilinde o şu bu aramasın, fiyat sondur falan biraz itici bir dildir benim için mesela.
Bunlar dışında vavacarsdan falan teklif alın derim, galerici ölücülerden daha iyi fiyat veriyorlar
  • atom karincanin torunu  (25.07.23 11:02:31) 
hızlı satılan araçlar 1.4 milyon ve aşağısı. egea clio polo tarzı piyasada talep gören araçlar daha hızlı gidiyor. ilana yazılanlar önemli pazarlık yok son fiyat vs iter.


  • mikahakkinen  (25.07.23 11:14:29) 
Kusurları varsa ayrıntılı belirtin. Hiç değilse karşı tarafa samimi olduğunuz konusunda güven verir.
Bir de ilgili aracın marka modeline uygun face alım satım gruplarını araştırın .

  • diyecevaplandı  (25.07.23 11:25:14) 
spesifik bir modelse görüntüleme sayısı az olabilir. zira sadece nokta atışı o araçlarla ilgilenenler bakar o araca.

mesela geçen sene sattığım c4 picasso inanılmaz az görüntüleme almıştı ama 1 haftada iyi bir fiyata satmıştım.

manuel vites de bir etken. artık herkes otomatik araba arıyor ve alıyor.
  • teritori  (25.07.23 11:40:01) 
Benim tecrübelerim şöyle;

Özellikle iyi fotoğraf. Cep telefonu ile çekebilirsiniz ama düzgün ışıkta, düzgün bir fonda aracın dış ve içini amatörce olmayan bir şekilde çekin. Web’de nasıl çekilebileceği ile ilgili kaynaklar var.

Düzgün ve samimi bir Türkçe ile detaylı şekilde aracı anlatın. Evet çoğu insan yazmanıza rağmen aynı şeyleri tekrar tekrar soruyor ama siz yine de yazın.

Doping almak faydalı olabilir.

Son olarak en önemli şey elbette fiyat. Kusursuz bir aracın makul değeri bence kasko değeri. Tabii malum şartlar nedeniyle bunun epeyce üstüne çıkıyor insanlar ama siz kasko değerine yakın, makul bir fiyat belirleyin.
  • orient blue  (25.07.23 11:47:50) 
ilanını buraya da ekle hocam.


  • adivar  (25.07.23 12:19:48) 
Whatsapptan durum koyarak


  • 2027  (25.07.23 18:17:01) 
Sürekli fiyat düşürmeyin.
Öyle yaptığınızda takip edenler nasılsa düşürüyor diye satın almak için hamle yapmıyor.
Tanıdıklara haber salmak ve ilanı sosyal medyada paylaşmak da yardımcı olur.
  • marla is in my head  (25.07.23 20:37:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.