[]

1 milyon dolarlık ev

şu evi kim neden alır? parası olan biri için bile mantıklı gelmiyor. liranın değer kaybı ve %25 gibi sınırları düşünürsek parası olan neden bu evi alsın? yurtdışından 1 milyon dolara harika bir ev alınabilir. belki kiraya verilir ve bu evde kirada oturulur. 1 milyon dolar verip 130 m2 bir dairede oturmak mantıklı gelmiyor.

bir de bu tarz projelerin şirketleri de ufak müteahhitler gibi tapuda düşük gösterir mi? bu yüzden düşük kredi çıkma durumu olur mu?

www.sahibinden.com

 
bu yanlış bir bakış açısı. bence de mantıklı değil ve ben de almam bu evi ama bu evler sadece 1 milyon doları olanların alabileceği evler değil. sadece o kadar paran olsa hepsiyle herhangi bir yatırım yapmazsın öyle değil mi? bu insanların zaten senin bahsettiğin yerlerde çeşitli yatırımları veya mülkleri vardır muhtemelen. yoksa bile bu evi almaları onları yapmalarına bir engel teşkil etmez. bir tane de istanbul'da olsun diye alıyor. çünkü milyonları çok. onun için 1 milyon doların değeri ile senin için olan değeri aynı değil.

diğer yandan bu paraya istanbul içinde de çok daha iyi evler bulunabilir ama proje ve lokasyon farklı işte. bu da kimileri için tercih sebebinde önemli bir faktör olabiliyor.
  • ezkaza  (25.07.23 01:44:10) 
bu tür evler biraz taksi plaka işine benziyor. lokasyon nedeniyle yüksek kira getirisi vardır. parasını amorti etmesi 40 yıl falan sürer ama kira getirisi güzel getirisi olur.


  • lazpalle  (25.07.23 08:52:27) 
tapuda düşük fiyat gösterilmez.
fatura kesiyorlar.

  • teritori  (25.07.23 09:00:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.